neděle 29. října 2023

Rossmann haul - co jsem si koupila v 1+1 akci na dekorativní kosmetiku?

 Ahoj, vítám vás u dnešního Rossmann nákupu, jako již tradičně jsem objednávala na e-shopu nejbližší prodejny tu mám 20-30 km a přiznám se, že krom toho, že se to nevyplatí se mi ani trochu nechce táhnout takhle daleko kvůli drogérii. Dneska jsem díky kuponům a probíhající 1+1 akci na dekorativní kosmetiku ušetřila nějakých 700 Kč. U dekorativní kosmetiky to máte rozepsané, u zbytku jsou potom ceny po 15% slevě, kterou získáte za 22 nasbíraných bodů na celý nákup pokud se nepletu. 

Začnu rovnou tou dekorativkou - dva dražší kousky tu tvoří NYX Professional Makeup Can´t Stop Won´t stop pudr a Maybelline City Bronzer v odstínu Medium. Potřebovala jsem nějaký konturovací matný pudr, co nahradí můj oblíbený světlý z Profusion paletky, ten tmavší je teď na zimu trochu moc tmavý. Tohle byla ideální volba už ho používám a není vůbec špatný - moc nepráší, neujede vám s ním hned ruka, ale dá se vrstvit. Já ho budu mít jako kombo ještě s jedním třpytivým od Catrice, který už mám doma déle, ale matný konturovací pudr je přeci jen základ. Oba tyto dražší kousky stojí okolo 300 Kč a pudr od NYX jsem si brala zkrátka protože jsem chtěla něco od této značky vyzkoušet a tady se to tak hezky nabízelo. Dál tu mám Dermacol Matt Control bázi pod makeup, původně jsem chtěla bázi od Maybelline no vyprodala se než jsem objednala. Tato běžně stojí 259 Kč, ale já jí měla zdarma - alespoň vyzkouším něco nového, lepšího ač za méně peněz než běžně. Dekorativku zakončím rtěnkou od Rimmelu Lasting Finish Matte v odstínu 220 Mauve Bliss. Je to taková zastřená růžová nude barvička a běžně vychází na 220 Kč, já jí měla opět v rámci akce - zdarma. 
Jak jsem se minule domnívala, že mi Loreál ruší odstín 4.54 Mahagonově hnědá, tak jsem se domnívala správně. Tentokrát tu mám 6.41 Oříškově hnědá - tak uvidíme jak to dopadne. Pokud se mi to povede, tak bych stejně ráda do Vánoc šla ke kadeřnici. Barva mě se slevou vyšla na 177,66 Kč. Z vlasovky tu pak mám i suchý šampon Batiste ve variantě Oriental za 118,16 Kč - Batiste mám už prostě osvědčený a nikdy s ním nešlápnu vedle. Z praktických věcí štětec na pudr do kabelky za 76,42 Kč a trojice Curaprox kartáčků za 211,65 Kč - většinou jsem kupovala vždy po jednom, ale za ty peníze se vyplatilo vzít takhle trojbalení. 
Doplnit si zasloužila i kategorie peelingů, kde tentokrát krom stálého sortimentu nebylo zhola nic. Naštěstí já tyhle dva ještě nezkoušela, takže pro mě to bude něco nového tak či tak. První je od značky Alterra s kávou za 76,42 Kč a je v tubě, druhý je pak od Isany Peeling z mořské soli, macadamovým olejem a kokosem za 84,91 Kč. Přihodila jsem i antiperspirant od Dove s matchou, zeleným čajem a sakurovým květem - tahle řada voní skvěle i v sprchovém gelu nebo tělovém krému. Až dodělám domácí zásoby chci si zase nějaké Dove kousky pořídit. Sprej mě vyšel po slevě 101,15 Kč. 
Rossmann a jejich výběr masek - wow, wow a ještě jednou wow. Tentokrát jsem si vzala trojici od značky Esfolio - nemohla jsem odolat těm obalům. Mám varianty s mléčnou esencí, kolagenem a s medem - každá vyšla na 42,41 Kč a až je vyzkouším dáme si na ně samostatnou recenzi. Odličovače na oči Isana už ode mě znáte, beru je většinou minimálně po dvou, tentokrát rovnou po třech - to mě vyšlo na 88,99 Kč za všechny tři. Před kyselinou hyaluronovou ráda používám nějaký mist, slyšela jsem hodně chvály na květinové vody a vzhledem k tomu, že mám problematickou pleť jsem sáhla po Levandulové vodě od Purity Vision. No smrdí to jak bolavá noha, takže pokud to spotřebuju tak mě to bude stát hodně sebezapření, ale asi bych chtěla - voda mě vyšla na 189,00 Kč a měla by být i antiseptická. 
Poslední fotkou pak panuje už znatelně praktický punc. Mám tu dvoje kapesníky, každé mě vyšly na 25 Kč (ty v krabičce) a pak i menší balíčky do kabelky za 33,92 Kč. Další trojicí zde jsou odličovací tamponky 63,49 Kč za všechny tři balíčky a pak už nám tu zbývá jen klasický Sidolux s vůní marseilského mýdla za 39,90 Kč. Platila jsem 2 027,72 Kč a ušetřila přesně 750,68 Kč. 

Ač velký nákup troufnu si říct, že až na tu Levandulovou vodu se mi povedl. Já a Purity vision zkrátka nebudeme kamarádi a už to dál zkoušet nebudu :-D Jaká všemi propagovaná značka nesedí vám? Dejte mi vědět do komentářů...

Sabča















7 komentářů:

  1. Sabčo, pěkný nákup. Já z dekorativky používám jen pár kousků a navíc mám pocit, že vůbec nemizí, takže tuhle akci jsem nevyužila. Když jsem si naposledy vybrala body na slevu, tak jsem si nakonec vybrala samé věci, co už byly v akci a na ty se ta sleva nevztahuje :D. Ale ono je nakonec fuk, jestli je sleva z akce nebo za body ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za komentář. Mně dlouho drží pudrové produkty a ještě makeupy, nový pudr si kupuju jednou za x let ač to asi není úplně dobře i to má nějakou trvanlivost. Jsem spotřebitel hlavně na tu péči, možná letos dekorativka trochu přibyla - daleko více se líčím.

      Vymazat
  2. Já bohužel tuto akci nestihla a byla jsem dost naštvaná. Měla jsem v plánu si udělat zásobu řasenek. No snad to vyjde příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, to chápu. Já jí stihla snad podruhé v životě, jinak mi to vždycky hodí nějak když už zrovna nemůžu utrácet.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    to mě mrzí, já zrovna značku Purity Vision mám moc ráda a jejich květinové vody používám denně. Já jsem využila akci jen na dvě paletky a jsem s nimi zatím velmi spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024