čtvrtek 10. listopadu 2022

Oblíbenci za Září a Říjen

 Ahoj, vítám vás dneska u oblíbenců. Za září jsem žádné nenapsala, zkoušela jsem teď spoustu nových produktů a neměla jsem moc šťastnou ruku, jak už z recenzí co jsou a ještě budou můžete vědět. Dneska si tu představíme produkty, co mi naopak učarovaly, ale jelikož se jedná o jednotlivce zmíním je pouze takto v oblíbencích. 

Kosmetika
Začneme hezky popořadě zleva doprava a první na řadu přichází tělové mléko Nivea Naturally Good Natural Oat & Nourishment. Tohle velké tělové mléko jsem koupila ve výprodejovém stojanu za 73 korun. Tahle řada má být přírodnější a mít lépe recyklovatelné obaly, které mají jít srolovat - jsou měkké. To je za mě i jediná nevýhoda celého produktu, protože od půlky balení nestojí a je takové pomačkané a dávkování to stejně moc nepomáhá. Tělové mléko je takové středně hutné a má jemnou krémovou parfemaci s pouhým dotekem toho ovsa. Chce ho to trochu zapracovat, jinak může dělat bílou vrstvu, ale krásně vyhlazuje pokožku a stačí ho trocha. 

Na obličej jse si koupila čistící gel od Neutrogeny, doma mám jinak samé pěny a po gelech se mi stýskalo. Tohle je z řady Hydro Boost s kyselinou hyaluronovou takže absolutně nevysušuje a přitom čistí dostatečně a není na pleti těžký. Balení s pumpičkou tomu už dává jenom třešničku na dort. 

Nevím zda seženete, ale tenhle antiperspirant jsem kupovala v létě v rámci limitované edice od Nivea. Jedná se o kombinaci levandule a konvalinky a to vám povím to je antiperspirantový porno. Nádherná pudrová jemná vůně s tím květinovým tónem. Absolutně nenarušuje parfém a s Dove tuhým je to nesmrtelná kombinace. 

Po spotřebování Divine, kterou jsem milovala velkou většinu srpna a září tu mám další Oriflame vůni a tou je Miss Giordani teplá podzimní vůně stojící na základu vanilky, santalového dřeva, pižma a dalších ověřených složek. Svěžest jí přidává růžový pepř nebo taky grep a další složky. 

Z dekorativky jsem se zamilovala do téhle klasické essence rtěnky za pár šušňů v odstínu Passionate. Před lety jsem je milovala, teď je miluju zas. Prostě příjemné, dostupné, krémové rtěnky v nádherných odstínech. Pokud jste na mě viděli letos na podzim červené rty je to právě tahle rtěnka. 

No a jako druhou část si dneska dáme zase nějaké ty písničky...

Hudba


Co se týče Maneskin je to nová písnička a vyšla skoro stejně jako posledních 400 lístků na jejich pražský koncert a já je stihla koupit áááááááá! 

Tolik k záříjovoříjnovým radostem. Co jste si oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 
Sabča
 

8 komentářů:

  1. Tu novou písničku od Maneskin poslouchám pořád dokola. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám nové oblíbence, co se týče písniček. Hodně mě zaujala od Terezky Maškové - Nás příběh. Jinak asi žádného oblíbence, co se produktu týče, nemám :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tak tu jsem asi ještě neslyšela. Budu si jí muset najít :-) Děkuji za komentář a měj se hezky...

      Vymazat
  3. Ač je už podzim, tak mým oblíbencem je zmrzlina Vieneta (ta čokoládová). Já jsem holt spíš na jídlo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    pěkní oblíbenci, znám asi jen ten gel od Neutrogeny, myslím si, že nic jiného jsem nezkoušela.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, mě právě v drogerii tak nějak nejvíc zaujal, proto skončil v košíku. No začátkem roku mě čeká lov nových čistících produktů, tak uvidíme.

      Vymazat
  5. Já si teď hodně oblíbila pleťový krém Trnka od Manufaktury, ta vůně je naprosto božská!

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024