čtvrtek 24. listopadu 2022

Nákupy & Novinky - poslední svátkodárky, Avon, Oriflame, Sugarbat, bypolak.com

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek, kde už uzavřeme téma mého svátku i narozenin. Zatím se mi nedaří, aby to nějak časově odpovídalo, vzhledem k plánování článků středa-čtvrtek-neděle proto tyhle nákupy mohou být i třeba měsíc zpátky nebo měsíc a půl. 

Snažila jsem se tu nic neopomenout, tak snad se mi i podařilo dosáhnout tohoto cíle. Od táty jsem dostala bomboniéru a koruny, od tety se strejdou pak prosecco a Merci. Babička mi nadělila dvě nové Caplinové - ano Jules Wake je pseudonym Julie Caplinové a taktéž nějaké koruny. Díky tomu jsem si pořídila lístek na Maneskin, na které půjdu příští rok v květnu. Od přítele rodičů jsem pak dostala denní diář, kešu v čokoládě a už na Vánoce takovou pěknou dřevěnou hvězdičku třeba na dveře. 
Monty mi takhle jednou ven přivezla taštičku s vínem, sušenkami a čokoládou. Milku s ořechy já tuze ráda, takže moc moc děkuju. Viděla jsem se i s Haničkou a k příležitosti setkání jsem dostala dvě sady sirupů do kávy, adventní čajový kalendář, domácí na sladko pečené ořechy a pomazánku s příchutí sušenek. Stejně tak mi Hanička dovezla i Avon, kde kromě už sad k Vánocům jsem si pořídila dvě tonika na čištění pleti, která já používám hlavně po mechanickém čištění na dezinfekci. Obě jsou to takové ty čistící alkoholové. Nesměl chybět ani můj oblíbený olejíček na vlasy arganový. 
Dostala jsem i něco k svátku od Haničky - hlavním dárkem byla Barry M paletka ke 40 letům značky, o níž jsem se před Haničkou několikrát zmínila, že bych jí chtěla. Je absolutně nádherná a věřím, že mě dokope používat mnohem víc barev během líčení. Protože v ní je úplně všechno, co by jeden kosmetický maniak mohl potřebovat. Vedle paletky jsem pak měla přiloženy ještě Neutrogena masky - jednu na ruce, druhou na nohy. Na vyzkoušení pak i plátýnkové masky Cien, obě dvě varianty a balzámek na rty taktéž od Neutrogeny. To už se úplně těším až to všechno vyzkouším. 
Jedeme dál a máme tu i něco na sebe a pár doplňků. Od přítele ke svátku jsem dostala nádhernou švestkově fialovou Banned Di Di sukni. Musela jsem jí vyměnit za větší velikost, proto jí tu ukazuju až teď. Jedná se o nádhernou kolovou sukni s kapsami, detaily knoflíčků v pase a délkou lehce pod kolena. Tahle je konkrétně ze sugarbat obchůdku, který najdete online nebo na pražských Vinohradech. A je to moje první sukně tohoto typu. Sama sobě jsem si pak udělala radost brožemi, spoustu holek v pin up skupině je nosí. Zaujala mě značka By Polak, kdy tyhle ručně dělané dřevěné brože slečna začala dělat po úrazu poněvadž se nemohla živit svou prací a pak už u dřevěných doplňků zůstala. Mám tu perníčka na Vánoce, Foresta na lavičce a Malého Prince. Jedna brož stojí okolo 200-250 Kč. 
V Oriflamu jsem se nijak moc nerozšoupávala a vzala si jen zázračný kelímek s olejem z jahodovým semínek a krémovou masku s výtažkem z ovsa pro suchou pleť. Nákup asi za 65 Kč. Co se svátku týče ještě jsem dostala od tety Moniky s rodinou bambusovou košilku české značky Gina. Ta se bude hodit jak v zimě, tak létě a moc děkuju ! 

Všem moc děkuju za dárky i gratulace 💕
A to už by pro dnešek bylo vše...

Sabča





3 komentáře:

  1. Spousta hezký dárečků. Ta sukně vypadá super

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    ta nová suně se mi moc líbí, myslím si, že nadělá hodně parády!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ta sukně, tu bych brala hned :)

    OdpovědětVymazat