sobota 14. listopadu 2020

Oblíbenci za Říjen 2020 | Kosmetika

 Ahoj, vítám Vás u dnešního článku. V rámci psaní pravidelně už ho to mám dost dlouho rozepsaný, takže půlka listopadu. Sabino, ach jo zase ti to nejde.


Maybelline Superstay Matte Ink 80 Ruler

Po dlouhém hledání v drogeriích jsem našla svou topku, které si pořídím mnohem více odstínů než jen jeden. Nevýhodu má v tom, že na rtech lepí. Jinak ale přežije jídlo, pití, celodenní mluvení a nepotřebuje vyloženě nutně ani opravovat. Poslední dobou po Maybelline sahám hodně často a zatím jsem vždy byla spokojená ať už s řasenkami, rtěnkami, makeupy, tak i produkty na obočí. 

Revolution Konturovací trio

Věc, kterou jsem si koupila úplnou náhodou, když mi v drogerii zbyl ještě budget na něco, co vyloženě nepotřebuju. Skvělý je, že máte vlastně jakoby tři produkty v jednom balení, takže to nezabírá místo. Stálo to asi stovku a je to skvěle pigmentované. Jsem moc spokojená, používám při každém líčení. Taky už rozjasňovači dávám pěkně na prdel a je vidět, že to fakt často používám, už mám celé balení otlučené a ošoupané. 

Maybelline Brow Precise Fiber Filler

Super objev a lusk, chvíli po tom, co jsem si koupila tak už se nevyrábí. Pokud někde stihnete poslední kusy berte je. Nikdy nic mi nedělalo hezčí obočí než tohle. Krásně vyplní a drží celý den. 

N.A.E. Denní rozjasňující krém Energia

Krém ideální pro všechny typy pleti a obzvláště pro jedince, kteří vyhledávají přírodnější produkty. Skvělý krém, nádherně se vsakoval, základem jsou přírodní oleje z hroznů a slunečnic, obohacené o vitamíny. Pleť vypadá hezky oživeně rozjasněně a stačí ho opravdu malé množství. 


Co jste si tento měsíc oblíbili Vy? Dejte mi vědět do komentářů! 

4 komentáře:

  1. Ahoj,
    vybrala sis pěkné produkty, samozřejmě mě všechny zaujaly a mám pocit, že bych je taky potřebovala (ano, jsem úplně marná:-D). Hodně mě láká ten krém, protože mě v reklamě zaujala ta značka (ano, kosmetické reklamy na mě prostě fungují). Já jsem si nejvíce oblíbila tělové mléko od Rituals, hydratační fluid z Manufaktury a parfém Today z Avonu. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, neboj já to mám poslední dobou úplně to samé. Teď se úplně třepu na výplatu až budu moct naběhnout do drogerie, dochází mi veškeré zásoby, tak to musím napravit. Od Rituals bych chtěla zkusit tu Ayurveda řadu, vypadá hrozně hezky a kolegyně mi od nich doporučovala vlasovku.
      Měj se hezky :-)

      Vymazat
  2. Ten FIber filler som akurát nedávno pozerala v drogérii, no ale presne už ho nemali. Pritom to bol super produkt a nebol na trhu dlho. Nechápem niekedy stratégie tých značiek, no nevadí. A Super stay ja neviem, ja mám a nelepí vôbec. Samozrejme než uschne tak lepí ale to všetky tieto tekuté rúže. Avšak potom už nič a drží ako pribitý.
    Biankanotes by Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no mě naštěstí stále ještě drží, přijde mi, že je snad nekonečný :-D No přesně jakmile si člověk něco oblíbí, tak to většinou stáhnou. Přitom proč? :-D

      Vymazat