neděle 8. července 2018

TBR na Červenec 2k18 | Co budu v červenci číst

Ahoj všichni, po menší existenční krizi jsem zpátky. Proč ne zrovna s tím, co budu číst vzhledem k tomu, že jsem zatím přečetla jen dvě knihy tento měsíc, takové ty knihy neknihy, co jsou příšerně krátký na čtení, ale co je doma to se počítá, znáte to. Nicméně od toho tu dnes nejsme...
 První, co budu číst je Kulička od Guye de Maupassanta, kterou máme v seznamu četby k maturitě. Líbí se mi tématika a námět knihy, tak doufám, že to zase nebude nějaká nudná kravina jako většina povinný četby. Celkově mi občas přijde, že češtináři a češtinářky chtějí všem to čtení, co možná nejvíce zhnusit.
Stejně tak je povinnou četbou i Maryša, prej skvělé drama, dle studentů spíše čiré utrpení, tak uvidíme, co na to řeknu. Jak je to malý, tak to vypadá na přímo strašný utrpení, jinak by to do seznamu nedávali.
Jediná volnočasová četba na tento měsíc, zlomený srdíčko mám. Ale na tohle čekejte snad aj kniha vs. film. Doufám, že přečtu i tu povinnou a nejenom tohle, ups.
To že jsem si jí půjčila, no, alespoň snaha. Popravdě pochybuju, že jí přečtu. Nadějně to vidím možná s tou Kuličkou. Nějak mi klasika a příšerný utrpení přijdou dost podobný, takový úplně že synonyma téměř.

Celkem knih: 4 (+ dočíst další 2)
Celkem stran:1588

S láskou,
Sabbi




1 komentář:

  1. hm, sama skolni cetba... to by me dnes uz asi nikdo nedonutil cist, ale volavka by mohla byt dobra, alespon lespi nez film...

    OdpovědětVymazat

Rossmann haul