úterý 10. července 2018

Mléko a med | rupi kaur | Já a moderní poezie ?

Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku. Dneska tu mám na paškál tuhle provařenou knížečku, kterou všichni určitě znáte ať už čtete nebo ne. 
Knížka mi padla do ruky někdy kolem vysvědčení, však to znáte. Popravdě jsem váhala ještě nad jednou, téže poezii, a to sice nad knihou Láskou ji nespoutáš, kterou mám rozhodně také někdy v plánu číst. Celkově koncept poezie mi přijde hrozně super, protože si v tom můžete listovat pořád dokola a pokaždé v tom uvidíte něco maličko jiného, jinou myšlenku, jiné věci se vám tak jako propojí dohromady.
Stejně tak jako spousta jiných bytostí jsem i já chtěla zkusit, co na tom sakra všichni vidí. Já osobně bych to úplně poezií nenazývala neb bych hanila jiné daleko větší umělce, spíš mi to přijde jako útržky myšlenek, ačkoliv zpracované je to vskutku excelentně, co se týče grafiky, marketing to mělo geniální a myslím, že na tomhle si rodina Dobrovských setsakramentsky namastila kapsu, jak se tak říká.Jenže za mě když už něco jako moderní "poezie", tak ta naše česká instagramová, z které mohu doporučit například: xabyssus erpoezie poeroticka 1zmilionu zaira.pise psano_strojem.
Toť můj skromný názor.
S láskou,
Sabbi




Žádné komentáře:

Okomentovat