čtvrtek 12. července 2018

Oblíbenci za Červen 2018 | kosmetika

Ahoj všichni, trošku později, ale přeci jen vás vítám u formátu Oblíbenci, a to sice za měsíc červen, který už je (díkybohu) dávno pryč.
Takhle vypadají hezky pohromadě. Mohu říct, že skoro celý červen už jsem měla vše takzvaně na salámu. Nejsem ten typ, co se horlivě těší na prázdniny, jsem spíše ráda ve škole, protože to má nějaký režim a zároveň ne, že by se mi chtělo sedět nad učením, nedejbože poslouchat: Ty máš mobil že jooooooo ?! Vážně tu větu nesnáším.
1) Dove exfoliating body scrub crushed macadamia & rice milk scent
Tohle mě praštilo do oka hned, protože jestli něco miluju tak jsou to různé tyhle "odrhovátka" a peelingy na tělo. No a vzhledem k tomu, že jsou dané u sprcháčů a sprcháče já dost často kupuju od značky Dove, tak jsem takhle jednou přibrala i novinkový scrub. Ze začátku si smutně seděl ve sprše, že nebudeme kámoši, ale potom to nabralo rychlý spád a teď už je tam tak na 1-2 použití.
Moc hezky voní, balení má rozhodně propracovanější než Dermacol a oproti Dermacolu je i jemnější, tudíž dle mého vhodnější na citlivou pokožku, ačkoliv tedy já snesu oboje. Zase Dove je o nějakých cca 50 Kč dražší. Přijde vám taky, že peelingy a scruby jsou hned pryč nebo toho na sebe prostě matlám moc ?



2) Sephora Colorful Glitter Long lasting v odstínu Break the bank N°11
Můj jediný milovaný barvami hýřící stín a to tento tyrkysovo- zelenkavý od Sephory.
+krásná pigmentace
+ minimální prášivost
+ krásně se dá vrstvit na sebe
+ nejlépe nanášet pomocí prstu
+ dá se vyjmout = můžete si sestavit vlastní paletku
+ krásně vydrží na bázi a neslívá se
+ v kolekci je velký výběr nejen barevných odstínů, ale i finishů od matného přes shimmer až právě k gliterovanému

Mimochodem aktuálně mají na monostíny nějakých 65% slevu, takže jeden vyjde jen na 90 Kč.




3) Nivea double effect antiperspirant s vůní fialky a avokádovým extraktem
Tuhle značku deo a anti - perspirantů jsem si za poslední dobu oblíbila nejen já, ale i moje sestřenice, díky tomu, že nám babička k Vánocům každé jeden podarovala.
Vyznačují se tím, že nijak nedráždí pokožku, mají celkem výběr vůní a stojí jen nějakých 55 Kč. Nyní už tedy mají nové balení a v tomhle už je neuvidíte, ale i tak je mohu jen doporučit.
Já osobně v létě preferuji tělové spreje, protože mi jinak přijde, že se hrozně přehřívám a že mě jakýkoliv deodorant či antiperspirant v podpaží dusí.
+ cena
+ výdrž
- v létě mi přijde příliš těžký
+ výběr



Avon color trend 2 in 1 kohl kajal pencil 
Tohohle drobečka jsem si vyhlédla v katalogu, překvapivě. Nějak jsem neměla ani očekávání a možná proto mě to tak mile překvapilo..

+ neřeže tolik jako klasické dřevěné tužky na oči
+ krásně lehce se s ní kreslí
+ stála jen 60 Kč
- rychle mizí
- nedá se nijak ořezat nebo upravit, aby byla znova špičatá, a tak jsou linky pak o málo silnější
+ skladná
- když se potíte může obtiskávat, doporučuji přejet nějakým stínem





A jako poslední z kosmetiky tu mááááám...
Labellino Vanilla cupcake
Na tyhle vajíčkové balzámky jsem celkem úchyl - resp. když si dám na stůl vajíčkový a klasický, tak většinou šáhnu  po tom vajíčkovém. Tenhle krásně jemně sladce voní a rty nádherně zvláštní. No, nicméně není to zas nějaký pomocník pokud máte pusu vyloženě rozpraskanou. Je dostupnější než eos, minimálně cenově a to eos jsem taky již měla.





A to už je pro dnešek vše... Zazvonil zvonec a pohádky je konec...
S láskou, Sabbi











Žádné komentáře:

Okomentovat