úterý 2. května 2017

Dcera | Kiera Cassová | knižní recenze

Ahoj všichni, ano ano já vím, ale prostě je toho na mě moc, čímž nemyslím on mě nemiluje nebo já mám zaracha, což by bylo ještě fakt naprosto banální, ale to se dozvíte časem.

Anotace: 4. díl bestsellerové Selekce slibuje ještě více romantiky a napětí!
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama. Její protesty jsou naprosto zbytečné, i ona si musí manžela vybrat v Selekci.
Nenechte si ujít příběh další generace princeznovské Selekce!


Nemyslím si, že člověk ví, kdo je pro něj ten pravý, dokud ho nepotká. (Dcera)

Můj názor: Mnozí vidíte Eadlyn jako spratka, ale já ji vidím jako bojovnici, co jen brání sebe i svůj lid. Ježíš, jak má v 18 uvažovat jako královna ? To je prostě uhozený. Obzvláště když musíte z lidí ty informace ještě páčit. Nicméně Selekce kde je 35 nápadníků a 1 princezna zní mnohem zajímavě, ačkoliv v první chvíli to zní dost pornograficky, opět tu najdete tuny krásných rób, avšak tentokrát se tu objeví i to, že není chlap jako chlap ( jenom tak pro feministky). Nedivím se Eadlyn, že neví a váhá a sakra já Korunu číst neměla v plánu, ale to se nedá, tohle je něco a moc mě to baví. Přijde mi, že Kiera zůstává stále Kiera, ačkoliv v něčem se posouvá dál a dál a miluju ty lidi, co dělaj tyhle obálky. Podle mě by bylo dost hustý, kdyby vypukla nějaká občanská válka, to by bylo boží ( ne, že bych si libovala v násilí, ale celý příběh by nabral úplně jinou cestu než by čtenář čekal, to strašení rozbroji už je nuda) . 

🌟🌟🌟🌟🌟
S láskou, Sabbi

Žádné komentáře:

Okomentovat