čtvrtek 4. května 2017

Božský bastard | Christina Laurenová | knižní recenze

Ahoj všichni, tentokrát ne po takové odmlce, čubrníte co ? 😂 Pro mě je 4.5. a sakra mám dočtenou další knihu. Měla bych psát zase trochu lépe, když se na to mohu soustředit, protože mám hotový celý to do list, což se moc často nestává. Víkend= škola+ seriály +knihy .....

AnotaceChloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli.
Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.


Můj názor: Laurenová, co mi to děláte ? Knížka, kterou v hodině kryju před učitelskými zraky, u které se ve vlaku začervenáte pokud někdo začne studovat, co čtete a jen tak se pro sebe pousmíváte. Millsová a Ryan mi připomíná Mr. & Mrs. , jsou prostě boží a to jejich dohadování ? 😍😍😍  Líbí se mi, že Laurenová píše erotické romány, tak svěže, ačkoliv pořád je to erotický román, takže nečekejte nějakou vážnou literaturu. Spíš je to něco, na co musíte mít vyloženě náladu, třeba já toho mám poslední dobou tunu, až mi z toho kolikrát hučí v hlavě a tak podobnou oddechovku ocením, protože nad tím nemusím moc přemýšlet neb je to černé na bílém. Millsovou jsem si velice oblíbila, protože je taková spontánní, ambiciózní a inteligentní zároveň, Ryan mi přišel dost jako parchant, ale jak já tvrdím všem, tak i parchanti potřebujou někoho k sobě a i ten úplně největší parchant má slabinu, jen jí najít. Omlouvám se všem romantičkám, ale pro ně to fakt není, prostě jsou tam  dvě slibné osobnosti s kurevsky našlápnutou kariérou a sakra vysokým sebevědomím a asi dovedete představit ten zbytek a pokud ne, tak to prostě musíte číst. Vždycky jsem měla sto chutí ječet, když se Ryan choval jako kretén, pardón, ale on k těm hádkám úplně vyzývá. Nápaditý sex, bez servítek s dávkou humoru !!! 

💘💘💘💘💘
S láskou, 
Sabbi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Avon haul