neděle 19. června 2016

P.S. | Aňa Geislerová | knihodojmy

Ahoj všichni, vítám vás u dnešní recenze. Pro mě je magický čtvrtek 16.6.2016 a dočetla jsem knihu P.S. od Ani, která je stejně jako tenhle čtvrtek taky magická.


Anotace
Soubor fejetonů, kterými herečka Aňa Geislerová přispívala do magazínu ELLE, nyní vychází knižně. V souhrnném vydání vyvstává příběh, který mohl dříve čtenářům snadno uniknout; příběh části života, ve které jako by se odehrálo úplně všechno. Příchod nových členů rodiny, odcházení těch starých, lásky, pády, úspěchy, problémy. Pět podivuhodných let, k nimž autorka přidala ještě několik dříve nepublikovaných textů.


Můj názor: Tuhle knížku jsem si zamilovala. Herečku znám jen z této knihy a i tak se stala mým velkým vzorem, tím jak žije a jak smýšlí o životě. Kniha je plná inspirativních, originálních fejetonů, která vás do života, tak jako správně nakopnou a věřte mi, že lépe než, kdejaké novodobé kraviny typu Kraď jako umělec, protože tahle kniha má opravdu něco do sebe, je  v ní větší poselství a na ní určitě spousta práce. Krásný obsah v krásném obale a zpracování. Knihu mám z Místní knihovny, ale nutně jí potřebuju domů, protože jí chci číst stále dokola a dokola a vím, že to bude kniha, kterou si přečtu s chutí pokaždé, když ztratím chuť do života. Lépe se mi díky ní rozhoduje, co od života vlastně čekám a chci. Smiřuji se s tím jaká jsem a jaká být chci. Dokonce i s tím jaká nikdy nebudu. Knihu jsem zhltla za dva dny a odnesla jsem si z těch 216 stran tolik, co z žádné jiné knihy. Doufám, že tedy brzy budu mít doma vlastní výtisk a taky, že jak Aňa na začátku slibuje, že napíše další, protože se to přece prodalo. Za mě celá hvězdná obloha, protože pět hvězdiček vážně nestačí. 

P.S. Aňo, děkuju za tuhle knížku.....

S láskou, 
Sabbi 








10 komentářů:

  1. Tahle recenze je skvělá! P.S. bych si chtěla moc přečíst ♡♡♡. Měj se krásně, Mimozemšťanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jí tuhle osahávala v knihkupectví :D Asi jí budu prostě muset mít doma :D Taky se měj krásně

      Vymazat
  2. tato knizka je proste povinna jazda :)

    http://7bluedots.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Před Vánocemi jsme ji nestíhali doplňovat na sklad, tak jsem si řekla, že si ji musím přečíst...a nic :D Díky za připomenutí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká recenze :) Na knížku slýchám samé pozitivní ohlasy, takže se po ní asi také podívám, byť Aňu (zatím) moc nemusím. Přeji hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda Aňu vůbec neznám :D Jenom z téhle knížky no
      Děkuju

      Vymazat
  5. Super recenze :)
    Já o knížce jednu chvíli dost uvažovala, tak uvidíme, jestli se k ní dostanu :) Slyším na ní samé pozitiva

    OdpovědětVymazat