neděle 12. června 2016

Antistresové omalovánky | Star wars

Ahoj, dnes si dáme takové trošku oddychové téma a to sice omalovánky. Dneska je alespoň pro mě 7.6., ale pro váš je neděle 12.6. , no. Dneska se mrkneme na to, jak Computer press zkombinovali téma Star wars a omalovánky.
Barvy ? Všimli jste si někdy, jak velký mají vliv na váš mozek ? Vždyť barvy mají i vlastní psychologii :D  Zkrátka je to jedna velká zamotaná záhada i pro mě. První co mě napadá, je jak jsem před asi dvěma lety řešila barvu pokoje a to, aby to tvořilo uklidňující, útulný dojem a mám hnědou, ale takovou tu jako když zamícháte kakao, světlou. Ano, už tomu začínám přicházet na kloub.
Nicméně tyhle překrásné omalovánky jsou pro mě recenzákem z nakladatelství Computer press a já za ně moc děkuji.  Jsou krásně zpracované, ale plné velmi drobných detailů tudíž doporučuji opravdu tenoučké pastelky jinak asi nemáte moc šanci. Já abych se přiznala jsem viděla akorát poslední díl Star wars takže občas ani moc nevím kdo je kdo, protože jsem samozřejmě hlava děravá a zapomněla jsem to :D Akorát si pamatuju Alakina Skywalkera pokud je to vůbec správně :D Nicméně minimálně ten poslední díl stojí za to vidět. Omalovánky by podle mě mohly být zpracovány lépe, ale to posuďte sami. Vcelku jednoduše z nich však můžete vyrobit různé blbůstky s motivy Star wars. Já si tak ozdobila sešit na matematika. Jo, vážně se ještě učíme :( I když mě je to zatím putna, když nechodím do školy a marodím. 
Za omalovánky děkuji Albatros media.
S láskou, Sabbi 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Avon haul