pondělí 28. března 2016

Co dělá můj život barevnější - Kočičí omalovánky

Ahoj, vítám vás u nového článku. Panečku já ani nevím, kdy vy tohle čtete, ale článek je to předepsaný neboť pro mě je dnes 21.3. Druhý jarní den, který byl pro mě zároveň i projektovým, protože ve škole jsme měli Den vody, což samozřejmě nic neznamená, až na jednu hodinu výukového programu. Nicméně jdeme už zpět k tématu článku.

Již od minulého roku je tu takový to obří boom s omalovánkami všech druhů. Já mám doma kromě těchto ještě 101 mandal pro krásný den. Nepotřebuji jich tolik. Však já na ně nemám ani pastelky ,ale tyhle mi něčím učarovaly a tak jsem si řekla proč ne a byli moje.
Nějak tak by se dalo říct, že ty barvy mě přenášejí do jiného světa. Nebo nejen ty barvy. Ona to bude spíše kombinace hudba, barvy a fantazie, kterou tu můžu hojně využít. Miluju chvilky kdy vezmu do ruky pastelky a svět už není smutný a černobílý jako předtím. Najednou jako by postavy na papíru ožívali. Zkrátka si myslím, že tenhle trend má jistý smysl a potenciál, protože od teď budu muset mít doma alespoň jednu takovouhle nebo podobnou záležitost.


Za omalovánky děkuji Albatros media.

 
Jenom tak mimochodem nezapomeňte podpořit mojí kamarádku Lucku .
S láskou, Sabbi



2 komentáře:

  1. Já sama mám mandaly, babička vybarvuje květinové vzory a teď jsem jí a mamce napůl koupila tyhle kočičí, protože jsem taková kočičí rodina :) Přeji příjemné vybarvování a doufám, že své výtvory zveřejníš i zde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no vypadá to na formát Měsíc Duben v omalovánkách :) U nás zase kočky nemáme, ale já bych stejně hrozně chtěla černého perského kocoura :D Už mám vymyšlené i jméno.
      Děkuji za komentář a přeji hezký den

      Vymazat