neděle 8. října 2023

Nákupy & Novinky - Vinted, další narozeninové dárky, Gymbeam, Yves Rocher, New Yorker

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek. Dnes si ukážeme zbytek narozeninových dárků a moje úlovky z Vinted a kdoví co ještě přibude. 

Eri z blogu Monalisa Beauty by Eri mě inspirovala k šmejděníčku šmejdění na Vinted a nemohlo to dopadnout jinak než, že jsem něco i našla. První nákup je růžový svetřík Lindex z mé oblíbené řady Holly White, z které už dva další svetry i mám tedy znám dobře svou velikosti. Tenhle má atypické volánky na ramenou, ale k černým nebo černobílým kostkovaným kalhotám bude parádní. Druhý ještě snad lepší kup jsou tmavě modré tenisky Mustang za tři stovky v perfektním stavu - jako nové.  No tak to můžu rovnou vzít zpět, protože boty jsem týden nosila a začaly se téměř rozpadat... 
Od tety Ivy  a strejdy Patrika s rodinou jsem jako tradičně dostala kosmetický balíček. Zase budu moci vyzkoušet nějakou novou Balea vlasovku z natural beauty řady, tentokrát s mangem a avokádem. Všechny tři produkty nádherně voní. K tomu jsem dostala ještě tělový sprej plný zlatých třpytek a tři cukrové scruby Balea. 
Od ségry jsem dostala dvě Tofife svázaná žlutou stuhou a druhé Tofife bylo tuším od druhé ségry, snad se nepletu. Od Týny mojí "macešky" jsem dostala tubus plný preclíků ve slaném karamelu a švestkového Jelzina. Už mi bylo nejednou špatně po tom višňovém, ale ráda ochutnám i tuhle pro mě neznámou příchuť. 

V týdnu mi dorazil narozeninový balíček i od Eriky z blogu Monalisa Beauty by Eri. Přišly mi tři krásné svíčky - malá votivka s zimní unisexovou vůní, velká Warm Vanilla a malá ve skle taktéž už se zimním tématem. K tomu mi Eri přiložila ještě náramek a monostín. Moc děkuju :) 

U paní zubařky to dobře dopadlo, stihla jsem díky tomu využít narozeninovou slevu do Yves Rocher, kde jsem měla vyhlídnutý parfém Sur La Lande s popiskem: Zahleďte se do dálky, za nekončícím horizontem před vámi. Nechte se okouzlit krajinou, ve které se setkává slaný mořský vítr s divokým kvítím. Stůjte hrdě, pevně. Čelte větru, vlnám, vzestupům i pádům. Posouvejte své limity, objevujte svět. Aromatický heřmánek je základem této jedinečné kompozice. Společně s květy jasmínu, divokým lučním kvítím, směsí elegantních dřevin a vodních řas odráží divokost bretaňských pobřeží. V plné ceně tohle 100 ml balení stojí necelých 1600, takže já platila 795 Kč. Jako dárek jsem dostala malou masku. Při této příležitosti jsem se stavila ještě v New Yorkeru pro nějaké černé kotníčkové ponožky, byl jich v šuplíku jakýsi dlouhodobý nedostatek, 7 párů vyšlo na 139 Kč.
Od mé nejlepší kamarádky Monty jsem dostala dvojici produktů od CeraVe, kdo mě čte déle ví, že značku už chci vyzkoušela snad dva roky. Foaming Cleanser a Moisturizing Lotion jsou právě produkty, které mě lákaly nejvíce. Tak jsem moc zvědavá jaké to bude a Monty děkuji. 


Zakončím to mým prvním nákupem na Gymbeam, kam jsem zavítala pro vitamíny v podobě gumových medvídků jen za 159 Kč. Nesnáším polykání velkých tabletek a už tak jedny na večer mám, proto jsem nechtěla další. K tomu jsem přihodila Hawaiian Granolu od Mornflake Mighty Oats za 89 Kč 500  gramů. Do práce do jogurtu se bude hodit. 

Užíváte pravidelně doplňky stravy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča




8 komentářů:

  1. vinted je super, dají se tam sehnat fajn věci :) Jelzina jsem neměla už pěknou řádku let, tyjo, tuším, že jsme tehdy pili jablečného, ale ta švestková příchuť vypadá zajímavě oO co se týká doplňků stravy, vím, že bych měla něco jíst, ale pravidelně je baštím, jen když jsou právě ve formě gumových bonbonků, když ne, vždycky je nějak zapomínám brát :D musím se na to víc zaměřit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to teda a hlavně je to super cesta, jak šetřit peníze i přírodu. Jablečný byl hodně trendy a u nás frčela ještě právě višeň. Takový tlamolep, no nechci si připomínat, jak špatně se to zvrací. Já už mám vitamínů objednané další balení a zjistila jsem, že mají v téhle formě i probiotika, tak jsem je vzala taky.

      Vymazat
  2. Ahoj kočko, to mě těší 😍. Skvělé kousky, líbí se mi dárečky, je vidět, že tě přátelé a rodina zná. Super CeraVe a Mixit, to by mě potěšilo nejvíce a YR úlovky taky parádní. Krásnou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, to teda a to mě příští týden čeká svátek, ke kterému už jsem dostala první dárek od mamky :-D CeraVe už mám minimálně teda ten mycí gel v používání a mixit už dávno není - je to hrozná neřest.

      Vymazat
  3. Měla jsem s mangem a avokádem tu masku na vlasy a za mne dobrý. Ta velká svíčka YC od Eriky vypadá dobře. Měla jsem kdysi votivku s vanilkovou vůní a byla fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Ty na Vinted opravdu nakupovat umíš :) Já se na něm spíš snažím věci prodávat, přijde mi, že s nákupy tam nemám moc štěstí. Parfém od YR mám taky - kdysi jsem dostala miniaturku k nákupu a naprosto jsem se do té vůně zamilovala :) Mám ji i jako tuhý parfém, je super třeba do kabelky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám opět bohaté novinky. Já dříve přes Vinted hodně prodávala, ale nakonec už tam vůbec nechodím.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi,
    moc pěkné novinky. Ano, doplňky stravy používám, momentálně mám vitamíny na vlasy Revihair, tak doufám, že zaberou, jinak budu brzy plešatá.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024