čtvrtek 5. října 2023

Langhaarmädchen Lovely Long | vlasovka z dmka

 Ahoj, vítám vás u další recenze na dvojici vlasové kosmetiky. Ve výprodeji za 59,90 Kč jsem narazila na šampon a kondicionér z řady pro dlouhé vlasy. V minulosti jsem byla docela spokojená s jejich Volume řadou, tak proč nezkusit tuhle. 

Langhaarmädchen je privátní značka dmka a momentálně prochází zřejmě nějakou obnovou, protože tyhle produkty a nejen ty stáhly z prodeje čili nevím zda se budou dát ještě sehnat. Řada obsahuje extrakt z květů mandloně a arganový olej ač mě teda přijde, že poměrně výrazně voní po růžích a ty jsou i na obalu. Šampon i kondicionér jsou krémové konzistence a nedá se říct, že by jakkoliv vysušovali. Nicméně mi přijde, že příliš nečistí a vlasy mám pak hned zase mastné a dráždí mi bohužel vlasovou pokožku. Ani jedno není tak brutální, že by se produkty nedaly dopoužívat, no znovu už bych si je nekoupila. 
Z celé této značky bych doporučila řadu Volume v modrých obalech a nebo jejich olej z Repair řady s pumpičkou, ten jsem kdysi kupovala opakovaně, protože ho bylo dost za málo peněz a mně fungoval tehdy (na střední) dost dobře. 

Znáte Langhaarmädchen? Zkoušeli jste nějaké produkty od této značky? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


5 komentářů:

  1. Matně si vybavuji, že jsem tyhle lahvičky viděla v regálu, ale ke koupi mne nezlákaly.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, produkty byly za super ceny. Měla jsem kdysi masku na vlasy a byla fajn. Líbí se mi tvá recenze. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Značka má moc pěkné obaly, které mě v DM několikrát zaujaly. Nezkoušela jsem ji ale, a asi ani nevyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  4. Mají moc hezké obaly, nicméně pokud mastí vlasy, tak mě ke koupi nezlákají... Já už delší dobu jedu Olaplex, ale je pravda, že jak jsem z něj dřív byla nadšená, tak poslední dobou se mi zdá, že mám po něm vlasy taky nějaké mastnější...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    značku znám, měla jsem jednu dvojici, když se poprvé objevila v DM, ale přišlo mi to hodně průměrné.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024