čtvrtek 12. října 2023

The Inkey List | Hyaluronic Acid Serum | Vitamin B,C and E Moisturizer RECENZE

 Ahoj, vítám vás u recenze na další produkty značky The Inkey List. Jak už mnozí víte na jejich produkty nedám dopustit, jedná se o mou nejoblíbenější značku skincare ač jí právě nemám kompletně otestovanou. Dostaly se mi do rukou další dva produkty z jejich portfolia. 

Hyaluronic Acid Serum 
Klasická kyselina hyaluronová tady tentokrát v plastu, kdy si do dlaně vymáčknete hrášek a vmasírujete do pleti. Za mě možná lepší řešení než sklo, protože u The Ordinary se mi právě urazilo to kapátko po pádu a bylo po produktu. To se tady nestane a obsah je stejně dobrý. Tohle pidi balení 30ml stojí 190 Kč, ale mají i 100 ml za 389 Kč. Neměla bych problém pořídit si jí znovu. 

Vitamin B,C and E moisturizer 
Tohohle krému jsem se trochu bála, nejednou jsem ho viděla u někoho v propadácích. 
HLAVNÍ SLOŽKY:
- Vitamín B3 (niacinamid): pomáhá regulovat přebytečný maz a začervenání
- Vitamín C: rozjasňuje vzhled mdlé pleti
- Vitamín E: zklidňuje
Musím říct, že krém je rozhodně lehčí a méně hydratačnější než Omega Water Cream, co jsem zkoušela minule. Troufnu si říct, že bude pro mastnou pleť lepší, i když asi úplně ne nutně nebo v kombu s něčím výživnějším na noc. Já jsem trubka a vždycky si kupuju denní krém bez SPF právě abych to mohla matlat i na noc. Je bez parfemace, má lehkou konzistenci a do pleti se dobřevstřebá, vlastně si nejsem úplně jistá krom té hydratační části, co přesně bych mu měla vytknout. Znovu bych sáhla spíše po Omega Water než po tomto.

Až tyto produkty dopoužívám, tak se spolu podíváme na dvojici toneru a krému z řad Waunt od Oriflame. 

Jakou skincare jste v poslední době zkoušeli vy? A seděla vám? Dejte mi vědět do komentářů:) 

Sabča


9 komentářů:

  1. Od The Inkey List jsem měla dvě věcičky, retinolové sérum a peptidové sérum. Jako na zadek se z nich člověk neposadí, ale za ty peníze příjemné produkty. Určitě zase někdy Bečov vyzkouším 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, s tím souhlasím. Já se přiznám, že moc věcí z kterých bych si obecně sedla na zadek nepotkávám a to toho zkouším hodně. The Inkey, ale beru jako takovou velmi dostupnou možnost využití kvalitně uchopených aktivních složek v skincare. Pro lidi, co do toho zkrátka nechtějí tolik investovat nebo nemůžou ideální a pro mě nějak "dojmem" lepší než Balea nebo většina drogérky.

      Vymazat
  2. Tak já se přiznám, že tyto produkty vůbec neznám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já si nejsem jistá zda bys tuhle značku úplně ocenila, ale pokud mi to půjde jako doteď tak ti za rok řeknu, co by tě zaujmout mohlo. Chci toho od nich postupně natestovat, co nejvíc a pak si třeba i vytvořit nějakou stálejší rutinu, i když v tomhle blogerkovském světě to moc nejde.

      Vymazat
  3. Tyto produkty také neznám, ani značku samotnou, ale vypadá to moc dobře, ráda bych je také vyzkoušela. Myslím, že Hyaluronová kyselina má velkou moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za mě je to super a vlastně už mám na cestě zase další jejich produkt na testování :-D Strašně mě letos tahle značka baví a kyselinu hyaluronovou už budu mít skoro spotřebovanou.

      Vymazat
  4. Značka je pro mě naprosto neznámá. Já mám kyselinu hyaluronovou v kosmetice nejraději!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, hezký set, pro mě by hutnější konzistence byla taky ideálnější. Od této značky jsem měla jen vitamin C a byl super. ☺ Krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi,
    já jsem si na tvůj popud koupila taky nějaké věci od této značky a zkoušela jsem zatím krém na oči a je to hrůza a děs. Už jsem ho dala do tašky se spotřebovanou kosmetikou, další zánět na oku nepotřebuji. Místo toho jsem sáhla po očním balzámu od Clarins a jsem zatím velmi spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024