neděle 15. října 2023

Avon haul

Ahoj, podařilo se mi u Haničky opět dobře nakoupit a tak jsem se nějak rozšoupla. Ostatně, co by ne začíná nám chladnější období čili, že budu namazaná furt pryč - krémem, ne chlastem pro upřesnění.  

Avon Care přestavil novou řadu s glycerinem, mandlovým mlíkem a vitaminem E, kde ve výhodné sadě za 139 Kč se dal pořídit krém na ruce a tělové mléko ve 400 ml balení. Oba produkty jsou určené pro suchou a velmi suchou pokožku. 
Krémy na ruce tu mám další tři, ty jsem pořídila v rámci výhodného balíčku, kdy jeden vyšel na 40 Kč. Všechny jsou z řady Avon Care ve složení recovery reparační krém na ruce, extra zpevňující (?) a jako poslední s glycerinem. Přibrala jsem i novinku ze sekce péče o nohy s už vánoční tématikou pomeranče a skořice, to já takhle na zimu můžu. Ten stál 65 Kč. 
Z běžné nabídky jsem vzala svého favorita na popraskané paty, ten už kupuju léta letoucí. Toto balení vyšlo na 89 Kč a už ho používám, protože jsem doma už nic jiného neměla. Rozčesávačs mangem jsem tentokrát vyměnila za Frozen rozčesávací sprej za 79 Kč a na zkoušku jsem vzala sprcháč s mátou a tuším okurkou za 49 Kč. 
Hanička mi jako dárek posrala duo rtěnky a konkurky v odstínu Undres z řady New Neutral od značky Revolution Pro. A to už by bylo vše. Na příští měsíce mám pro sebe jen dvě věci a dva dárky, takže na to samostatný článek nebude.

Sabča


6 komentářů:

  1. Sabčo, hezký nákup. A v posledním odstavci máš roztomilý překlep :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, já tentokrát "odolala", ale na sadu kde je krém na nohy jsem taky uvažovala, nechávám to na příště. ☺♥ Krásnou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi jsme z Avonu nakupovaly. Ale byly to především parfémy z těch dražších řad - dnes už tam ani jeden z oblíbených není. Dnes už nenakupujeme - používáme Renovality a pro parfém chodíme do parfumerie.
    Hezký den, Sabi. 🙂

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tolik krémů! Tady bych měla nějaké nakoupit, zima je pro mou pokožku vždy zlo..

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Udělala sis pořádnou zásobičku, snad budou produkty vyhovovat!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky,
    já si budu muset dokoupit ten krém na nohy, ten je prostě nejlepší:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024