středa 6. září 2023

Spotřebováno #55 za Srpen 2023

 Ahoj, vítám vás už na konci léta u spotřebována za srpen. V srpnu se mi podařilo naplnit plnou tašku z Rohlíku spotřebovanci, takže přece jen bude o čem psát. 

Isana Wild Leo gel na holení 
Vzhledem k častým výpadkům na straně Baley jsem zavítala k Isaně, resp. s většími nákupy rovnou do Rossmanna a to, že skoro po každém mám na další celý nákup 15% slevu tomu ještě nahrává. Gel na holení byl fajn - cenově dostupný (39,90 Kč) a funkční. Vůně mě zde příliš nezaujala, ale u tohohle typu produktu to nějak neřeším. Klidně bych si ho koupila znovu. 

Avon Planet Spa Radiance Ritual
Průměrný tělový krém s zajímavou orientální parfemací a pořádnou náloží zlatých třpytek. Ukázalo se, že mám sice ráda třpytky na věcech, ale ne na svém těle. Příště bych si vybrala variantu bez třpytek a obecně mám asi raději krémy z řad Avon care. 

Isana Arganöl Tělový balzám
Těkutější krém na tělo s olejovou složkou, kterou bych pravda skoro nepostřehla. Stačí ho málo díky té tekutosti, ale hydratace je docela slabá. Balea mi přijde asi nepatrně lepší v podobné cenové relaci. Hlavně jejich tělová séra. 

Nivea sprchový gel Zen Vibes a Mood Detox
Letní limitovaná edice sprchových gelů od Nivey se letos vážně povedla. Psala jsem v nich v této recenzi, ale rozvedu to i zde. Obě vůně jsou příjemné vodní se sladkým tónem, sprcháče vůbec nevysušují, krásně pění a ta vůně relativně drží. Moc příjemné, pořídila bych znovu klidně. 

Nivea MEN Sensitive sprchový gel 
Oblíbený sprcháč mužské části naší domácnosti, střídám ty Sensitive s Protect & Care a konopným, který je v sortimentu poměrně nově. 
Avon Nutra effects Soothe Micellar Scrub
Tenhle pleťový peeling jsem spotřebovala místo čistícího gelu a fungoval i tak vcelku dobře. Nedoporučuju to tak dělat, ale já na peeling na obličej jinak hrozně zapomínám a nechtěla jsem aby dopadl jako soused na fotce vedle něj. Z celé Soothe řady je to nejslabší produkt a pálí i při oplachování v očích. 

Isana Peeling Gel
Poměrně v pohodě peeling, gelovější než Avon, ovšem bohužel se mi pokazil, protože jsem na něj správně - zapomínala. 

Isana odličovač na oči a rty 
Cenově dostupný odličovač, co docela snadno odlíčí i voděodolný makeup, kouřovky zkrátka cokoliv si vzpomene a stojí nějakých 30 nebo 35 Kč.
Avon Footworks Extreme Cracked Heel Restoring Cream 
Můj nejoblíbenější krém na nohy, opravdu pomáhá s tvrdými patami i různými otlaky, příjemně voní, hezky vyživí a není drahý. Trochu jsem na mazání prděla a teď když jsem se do toho pustila tak jsem si zničila to víčko a muselo přendat do jiné nádoby a v ní ho ještě trochu mám. 

Avon Care Blooming Garden krém na ruce
Tenhle krém jsem měla v práci na stole a voněl jako vyprané prádlo, je to kombinace jasmínu a glycerinu. Hydratoval spíše průměrně, ale rychle se vsakoval, takhle do práce byl fajn. Mám v plánu si nějaké Avon krémy na ruce objednat. Teď mám doma s lesními plody a voní skvostně. 

Avon Naturals KIDS Sprej pro usnadnění rozčesávání s vůní manga
Další stálice, další balení a další už mám na vaně v koupelně. Cenově přijatelný, voňavý rozčesávač, který používám po každém mytí vlasů. 
Ziaja Drobnozrnný tělový peeling 
Další letní limitky, na které jsem měla samostatnou recenzi jsou peelingy od Ziajy. Meloun je typická letní žvýkačková vůně s malými černými zrníčky. Mirabelka je taková už na babí léto, trochu teplejší vůně s kořeněným ocáskem. Oba peelingy jsou jemnější a takové želé konzistence. Běžně mám radši hrubší, ale nebyla to špatná změna. 

Dove Antiperspirant bez aluminiových solí 
A tímhle jsem zakončila můj boj za antiperspirant bez aluminia. Pro někoho to určitě fungovat bude no ne pro mě. Teď mám klasickou Niveu Black & White a jsem naprosto spokojená. Ještě tu jednu Niveu mám a u té si nejsem jistá zda jsem neriskla zase bez aluminiovou verzi. 
Loreál Excellence Creme 4.54 Mahagonově hnědá 
Moje milovaná barva (což mě přivádí k tomu, že bych si měla zase obarvit vlasy) krémová, nedráždí mě při barvení a dá se vychytat na různých e-shopech za dobré peníze. 

Yves Rocher Couleur řada na barvené vlasy s malinovým octem 
Zkoušela jsem tuhle řadu od Yves Rocher, protože mi v minulosti docela sedla jejich řada na poškozené vlasy a i tahle byla vážně super. Až někdy nebudu vědět, co si koupit a budu si chtít trochu dopřát tak tohle je jedna z možností. 
Marc Jacobs Perfect 
Pustila jsem se do všech těch vzorečků vůní, co mám doma a první z nich jest Perfect od Marca Jacobse. Za mě sladká, příjemná ač docela tuctová vůně. Nedokážu si moc představit dát za to ty peníze, když podobných vůní je XY. 

Catrice It's Easy Tattoo Liner
Tohle rozhodně nebyla dobrá linka, už od začátku docela mizerně kreslila a hrozně rychle vyschla. Svatá Caligraph tužka od stejné značky. 

Essence Fix & Last 18 hour fixační sprej
Moje druhé balení tohoto fixačního spreje, mizí rychle, ale funguje obstojně. Teď mám zásobu jiných, ale pak bych si ho klidně koupila znovu. 
Yves Saint Laurent Black Opium 
Další vzoreček, ten už je trochu odlišnější, ale pořád bych za to nedala plnou cenu. Není to můj typ vůně. Nějakou větší výdrž, zajímavý rozvoj vůně nebo tak se nekonal. 

Odličovací tamponky klasika kombinace ebelin a ISANA, oboje jsou v pohodě. Kupuju podle toho, kde se zrovna vyskytnu. 

Skin 79 Seoul Girl´s Beauty Secret - na tyhle masky chystám samostatnou recenzi, tak budete ještě muset vydržet.  

Balea Fruity Peach plátýnková maska 
Maska voněla krásně po broskvích, ale tím to tak celé končí. Žádný refreshující efekt, hydratace nebo cokoliv dalšího se nestalo. Znovu už bych si jí nekoupila.

Balea maska na nohy Scrub & Care
Měly by tu být dvě, ale jednu jsem zjevně vyhodila. Dělala jsem pedikúru i přítelovi a tahle maska umí vážně zázraky. Musím si je po výplatě dokoupit. 
Poslední dnešní položkou je aviváž Silan Fresh Sky, klasická modrá aviváž se svěží vůní vypraného prádla. Ráda si jí čas od času koupím a bývá často v akci. 

Tadá a jsme na konci, dnešním nejlepším produktem je mimo stálice Yves Rocher vlasovka a Nivea sprcháče z limitek, nejslabší je Balea broskvová maska a Isana peeling gel. 

Co jste v srpnu dodělali vy? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča




9 komentářů:

  1. Já toho klasicky moc nespotřebovala, jen pár masek na obličej :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, z toho si nic nedělej. Přeci jen to není soutěž a příroda ti určitě poděkuje víc než mně :-D

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    mně toho zase došlo hodně, ale taky je to tím, že jsem se zase trochu zaměřila na vzorky, miniatury a taky jsem třídila nějaké řasenky.
    Měj se hezky,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, na vzorečky bych se taky měla zaměřit asi si je vyndám někam do košíčku, abych je měla na očích.

      Vymazat
  3. Já jsem ještě tašku s prázdnými obaly neprobrala, ale mám toho tam hodně málo. Měla jsem (na své poměry) celkem slušnou spotřebu v červnu a červenci, takže v srpnu mi toho moc nedošlo. Zaujala mne ta řada na vlasy od YR - tu jsem vůbec nezaznamenala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, s ostudou odpovídám na komentáře zase až po měsíci. Jeden nemůže stíhat všechno :-D. Já se přiznám, že i říjen se rozjíždí docela slibně na to, že je teprve druhého.

      Vymazat
  4. Ty teda jedeš, klobouk dolů. Z tvého spotřebována jsem nezkoušela nic.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    moc pěkná spotřeba. Já jsem v srpnu byla dost rozjetá, zlikvidovala jsem docela dost svých zásob, z toho mám vždy radost:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat