středa 16. srpna 2023

Nivea : Letní limitovaná edice sprchových gelů

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Na sprcháče recenzi obvykle nepíšu, ale po dlouhé době jsem si koupila více kusů z nějaké probíhající limitované edice. Vloni mě u Nivey mile překvapil deodorant, ten bych si klidně kupovala pořád no bohužel byla to limitka. Teď když jsem se konečně dostala na dno svých sprcháčových zásob jsem mohla opět sáhnout po něčem novém. Vybírala jsem podle vůně a zaujaly mě dva kousky právě od Nivey.

Prvním z nich je Mood Detox s lotusovým květem a mořskou solí, to je úplně lehká vůně s květinovým podtónem do horkých dní naprosto ideální. Mořskou sůl bych v tom teda nehledala, sprchový gel krásně pění a absolutně nevysušuje. Človek nemá takového to nutkání se jít hnedka namazat a to když řekne taková sušenka jako já je co říct. Díky průhlednému balení je i vidět kolik ho ještě máte a cenově vychází za 250 ml 59,90 Kč, ale já jsem využila bodíky v dmku takže mě tolik nestál. 

Druhá volba padla na Zen Vibes na první přičichnutí je vůně dost podobná, akorát trochu teplejší než u předchozího adepta. Spojuje geránium a vanilku. Sprcháč má i stejné dobré vlastnosti, u mě vítězí hlavně to, že vůbec fakt vůbec nevysušuje. Ani bych vůně nespecifikovala jako letní, prostě celoroční co potěší každého kdo radši svěží než těžší a někdy až jídelní vůně. Oba bych si klidně koupila opakovaně. 

Sledujete limitky u dražších značek než je Balea nebo Isana? Dejte mi vědět do komentářů :) Mimochodem teď běží v Rossmannu na Niveu 40% sleva tuším do 22.8.  tak pokud vás nějaký zaujal...,

Sabča 


3 komentáře:

  1. Já mám ještě srpcháčů zásobu a snažím se držet nákupní stopku, takže teď nesleduju limitky žádné, byť jsem si jeden sprcháč teď koupila (ovšem myslela jsem, že je to peeling a on to byl sprcháč s peelingovými zrníčky)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec jsem tuhle novinku nezaznamenala. Mám v jich zásobě až dost, takže po nových ani nekoukám.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    gely vypadají fakt dobře, ráda bych nějaký vyzkoušela. Nejdřív musím ale dodělat zásoby. Limitky u gelů zase tak moc nesleduji.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat