neděle 17. září 2023

Nákupy & Novinky - Knihy Dobrovský, dárek od Haničky, Avon, Victoria´s Secret, Oriflame, Lidl

 Ahoj, vítám vás u dnešních nákupů a novinek. Poslední dobou za radůstky tolik neutrácím neb jsem utrácela za opravy auta a čeká mě zubařka a do toho všeho ještě nastupuju na vysokou . Přeci jen se mi tu od půlky srpna něco nastřádalo včetně jednoho narozeninového dárku, příště si ukážeme i ty ostatní. 

Po výplatě jsem si udělala radost a na Dobrovském jsem objednala zbytek dílů ze série Objekty touhy, resp. všechny co byly v rámci výprodeje. Mám tu Její keřík, Její tajemství a Jeho balík ten už mám dokonce přečtený. Každá stála 49 Kč a už mi tím pádem chybí jenom Jeho zákusek, ten si dokoupím někdy příště. Stejně teď budu číst spíše knihy jiného rázu a na odpočinkovou literaturu nebude tolik čas.
Vzápětí mi dorazil narozeninový dárek od Haničky z blogu Číčulka, jedné z mých nejbližších kamarádek a blogerských kolegyň. Hanička je velmi štědrá a vždycky mi spadne brada, když mi od ní nějaký dáreček dorazí. Hlavním dárkem, co jsem tak pochopila je šedá crossbody Mohito kabelka s řetízkovým popruhem. Je bytelná, prostorná a díky své barvě se hodí ke všemu. Mimo kosmetiku tu pak mám ještě knížku Temný rytíř o Batmanovi, na kterou se jako správný komiksový nadšenec těším. Z mého wishlistu tu můžete vidět Stani´s chef, konkrétně mi Hanička vybrala tělový krém a peeling z řady Cherry Cheesecake. Nepřehlédnutelná je i Revolution paletka stínů v hravých růžových tónech k níž tu mám od tentýž značky i olejíček na rty. Rty se zabývají i další dva dárky od značky Ziaja a to peeling a balzám. Po levé straně můžete ještě vidět čelenku, krém na ruce Nebuď kráva, měj se ráda - to je přesně jak pro mě :-D strašně ráda jsem na sebe "pes".Vedle čelenky je pak maska se zeleným čajem v tyčince, tu ráda vyzkouším. Vpravo můžete vidět dva laky Max Factor v béžové a červené -moje barvy, co se nehtů týče.  Dostala jsem i další rozjasňovač od Loreálu s kokosem, moje i Haničky oblíbené the MASK Dr. masky a čtyři vzorečky. 
S dárkem mi dorazila i moje objednávka z Avonu. Vybrala jsem si krásný nový fialový lak za 79 Kč s názvem Sweet Dahlia (snad to píšu správně) a už jsem ho i vynesla do Itálie na nehtech a drží moc pěkně a i rychle schne. Zásoby čističů na pleť se mi doma už hodně zkrátily resp. žádné nejsou a zaujal mě gel s pumpičkou z nové Planet spa řady s bílým čajem (89Kč). A do třetice všeho dobrého fixační sprej Prep & Set spray za 129 Kč na ten jsem zvědavá a líbí se mi, že je ho objemově docela hodně. 
V Římě na letišti jsem si koupila předčasný dárek k narozeninám ode mě pro mě, protože je tam Victoria´s Secret, teď už je i u nás, ale já do Prahy nepáchnu a nevím jak to bude s naší x zahraniční nabídkou však to znáte. Já využila speciální nabídky 3 produkty za 42 €, běžně stál produkt 22€ takže super kauf. Očuchala jsem kdeco, ale nejvíc mě zaujala kolekce inspirovaná přírodou, kde se mi líbila tato řada a pak jakási s mandlí a ovesným mlékem a ještě jiná s vodní lilií a mořskou solí. Vanilka a levandule byla ta která se mi líbila nejvíc, zvažovala jsem původně vzít 3 tělové spreje a 2 mít jako dárek, ale nakonec jsem se na ostatní "vyprdla" (části rodiny jsme přivezly suvenýry přímo z města). Vybrala jsem si tedy tělový sprej, sprchový krém a tělový olej, abych je mohla používat tak nějak dohromady a podpořit tím tu krásnou sladkou vůni. 
Po návratu jsem byla s kamarádkou v Lidlu pro něco dobrého a procházeli jsme i uličky s ostatním zbožím a samozřejmě probíhaly nějaké slevy. Já si tam vybrala za 99,90 Kč lněné kalhoty, trapně jsem si je zkoušela na svoje nebyla jsem si jistá velikostí. No a taky jsem je pak tahala týden v kuse, protože na babí léto i ty letní teploty do 28°C je to super kousek. Mají kapsy, v pase se stahují na gumičku. Tohle se mi povedlo. 
Objednávala jsem i nějaký Oriflame pro mamku, její kamarádky a mou tchýni. Pro sebe jsem vybrala z jejich ještě poměrně čerstvé řady Waunt toner ve spreji Smooth Cheeks Liquid Toner-Cream za 123 Kč, plánuju ho používat před sérem pro zvlhčení pleti. Druhým produktem s fialovým detailem je Super Recover Whipped Day Cream s airless pumpičkou za 268 Kč. Během pár týdnů mi dojde krém, sérum i toner ve spreji a některé produkty tu nemám v zásobě vůbec a jiné zas jen jednou, tak abych měla. Navíc probíhala právě sleva, díky níž ten toner ve spreji vyšel cenově líp. 

No a to by bylo pro dnešek vše. Co vy? Podařilo se vám ulovit nějaký kousek ve výprodejích? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča


4 komentáře:

  1. Já jsem zatím v září nic moc nekoupila, jen tu mám dvě knížky ze spolupráce a vyšlo mi testování s all2test. A asi už ani nic moc nekoupím - jedeme na dovolenou do Jeseníků a v na výletech v horách si koupím tak pivo a turistickou známku :D
    Dárky od Haničky jsi dostala moc pěkné, Hanka to umí :)
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, tak to je paráda. Občas spolupráce vážně potěší, já se přiznám, že jsem teď recenzní výtisk odmítla nevěděla jsem, jak to budu mít se školou. Snad sis dovolenou užila :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    jsem moc ráda, že se ti dárky líbily. Jsme zvědavá, jak budeš spokojená s tou sérii od Penelope Bloom. Já jsem četla všechny díly a ty poslední mě už moc nebavily. Já jsem před chvílí měla velký záchvat nákupů, utratila jsem spoustu peněz, ale zase jsem toho dost pořídila, takže jsem spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo, té kosmetiky ale je! Těším se na recenze všeho :)

    OdpovědětVymazat