čtvrtek 21. září 2023

Skin79 Seoul Girl´s pláténkové masky

 Ahoj, pomalu se prokousávám k dalším maskám a máme tu korejskou značku Skin 79 a tři masky z kolekce Seoul Girl´s. Každá stála 39,90 Kč a sehnala jsem je v Rossmannu. 

Beauty Secret mask Soothing Calendula & Lavender 

První jsem sáhla po kombinaci heřmánku a levandule, zní to jako ideální uklidňující maska. Plátýnko mi přijde trochu úzké a na bradě se mi neustále odchlipovalo, tohle určitě není ten typ masky, s kterou můžete uklízet nebo vařit. Maska měla jemnou nedráždivou parfemaci a pleť poměrně hezky vyhladila a zklidnila, neměla jsem po ní nutkání jí umývat - nelepila. 

Beauty Secret mask Brighteting 
Mladistvou zářivost a přirozenou svěžest dodají pleti přírodní ingredience jako je extrakt z bílých kvítků višně jedoské, ceněný pro své zklidňující a protizánětlivé účinky, a také výtažky z nádherných tmavě růžových květů japonské meruňky, který pleť projasňuje a navíc podporuje její přirozenou elasticitu a pevnost. (Zdroj: bb-cream.cz) . Další z masek měla opět stejné na mě příliš úzké plátýnko, tentokrát už jsem ale tolik nevnímála, že by se mi odchlipovalo. Efektem se mi také líbila více než přechozí, mimo to měla příjemnou květinovou vůni a nedráždila ani nelepila.
Poslední a za mě nejlepší byla Vitalizing maska s kamélií a evening primrose nebo-li pupalkou dvoletou. Maska měla lepší plátýnko, zřejmě jiná šarže byla příjemně napuštěná tedy držela na obličeji, opět měla jemnou květinovou vůni a asi nejvíc té pleti na omak i na pohled dala. Pleť byla opravdu nacucaná a druhý den příjemně projasněná. Pokud bych si nějakou měla koupit znovu, pak jen tuto. 

Mám tu v záloze ještě další tři masky z jiné kolekce této značky. Znáte Skin79? Používáte asijskou skincare? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



2 komentáře:

  1. Koukala jsem před časem v Rossmannu, že sortiment plátýnkových masek hodně rozšířili, ale téhle značky jsem si nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku v Rossmannu jsem u nás nezaznamenala, ale asi to bude tím, že jsem tam byla naposled v loni.

    OdpovědětVymazat