čtvrtek 22. června 2023

Rossmann Haul | Konečně jsem doplnila zásoby

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, rozhodla jsem se vyzkoušet poprvé e-shop drogerie Rossmann, vzhledem k tomu, že nejbližší mám téměř 30 kilometrů je nějaké dopravné 59 Kč vlastně docela v pohodě, obzvláště pak u většího nákupu jako bude právě ten dnešní. Poslední velký nákup jsem dělala cca v dubnu a moje zásoby už u nejednoho produktu prostě došly. 

Začnu skincare, kde mi začaly docházet i věci, co mi chvíli spotřebovat trvají jako krémy a séra. Krém jsem si vybrala NAE Energia, kdysi jsem ho už měla a vyhovoval mi. Nechtěla jsem nic úplně cenově přemrštěného a tenhle je v tubě s praktickým odklápěcím víčkem a stojí 249 Kč za 50 ml. Sérum jsem zvolila s mou oblíbenou kyselinou hyaluronovou od značky Revox. Tu naopak nemám vyzkoušenou vůbec, ale vím, že je teď hodně trendy a já chtěla vše objednat na jednom místě. Sérum 30 ml vyšlo na 169 Kč, což je skoro obdobně jako např. The Ordinary. Rossmann má nově v sortimentu masky Holika Holika a to bych nebyla já abych si je nevzala, mám tu tři - se zeleným čajem, s jahodami a s perlovým extraktekm. Každá stála 39,90 Kč to je i méně než moje oblíbené Garnier.
Zrovna dneska když mi balík dorazil jsem si do sprchy nesla poslední lepší vlasovku, co jsem doma vykutala (čili Yves Rocher). Monday skončilo na mém wishlistu krátce poté, co se u nás začalo prodávat. Teď byla na produkty značky pěkná akce, a tak jsem na každém ušetřila nějakých 60 Kč, celkem 120 Kč na obou produktech a to už je oběd v hospodě nebo balíček masa. Z řady Volume jsem pořídila šampon a kondicionér. kus za 169 Kč. Ty balení jsou famózní a mají pumpičku a 350 ml. Na doporučení Šmajdy jsem přihodila suchý šampon Girlz Only s arganovým olejem pro brunetky za 89,90 Kč. 
Zaujaly mě i nové letní limitky k 25. výročí značky Isana, hlavně co se týče peelingů (které mi taky doma došly). Mám tu jeden krémový melounový a druhý cukrovo-olejový s kokosem a "takovou tou havajskou" kytkou na ten se díky konzistenci těším maličko víc. Každý stál stovku. Kupovala jsem i nějaké mazadla a Isana má za 40 Kč tělový balzám s arganovým olejem a jestli bude vonět jako jsem zvyklá a bude to mít dobrou konzistenci, tak to bude kulervoucí. 
Akce probíhala i na Garnier a tu jsem taky využila. V první řadě na micelární vodu, brala jsem klasickou růžovou variantu na citlivou pleť, ta se mi osvědčila ze všech jejich druhů nejvíc a vyšla na 149 Kč. Další mazadlo bylo též Garnier, řadu Body Superfood jsem též měla na wishlistu a byla na něj sleva nějakých 31 Kč, vyšel na 169 Kč za necelých 400 ml, obsahuje kakao a niacinamid. Už z téhle řady mám krém na ruce a je super. U Nivey jsem brala antiperspirant Black & White Silky Smooth za 89,90 Kč, to se v létě neztratí. 
Pak moje osvědčené Isana klasiky - dva odličovače na oči bez olejové složky 35 Kč za kus a odličovací tamponky, ty větší za 24,90 Kč balení. 
Od Spokaru jsem si vybrala kartáček, který vzhledově poněkud připomíná slavné Cupraprox,ale stojí podstatně méně tzn. 49,90 Kč. Z dekorativní kosmetiky opět osvědčený Maybelline Fit me pudr, potřebovala jsem pudr do kabelky a na to se tenhle se zrcátkem a labutěnkou uvnitř balení hodí dokonale (129 Kč). Dostávám se ke dnu 3D gel top coatu od Miss Sporty a mezi levnějšími značkami mě hned napadla essence. Vybrala jsem si jejich Colour Shield Top Coat za 49,90 Kč. 
Kategorie domácnost. Už jsem vyžehlila první litr destilky, tak tu máme druhý litr :-D tentokrát bez přidané parfemace, ta je u tohoto produkty mimochodem zcela zbytečná. Tohle je nějaká značka Nanolab za 24,90 Kč. Od privátní značky Domol jsem vybrala na zkoušku čistič pračky za 44,90 Kč, protože už se mi nechce dávat stovku za předraženou Lanzu. 
Nakonec jsem se nechala zlákat i na čokolády, vím že Hanička je má moc ráda. Čokoládu se slaným karamelem mám do dárkového balíčku a pro sebe jsem si vybrala bílou čokoládu s kokosem a jahodami za 29,90 Kč. 

Celkem jsem na Rossmannu utratila 1 958 Kč po slevě, kterou jsem využila 15% na celý nákup za nasbírané body + jsem ušetřila díky probíhajícím akcím dalších minimálně 160 Kč. To máme v součtu ušetřených 342 Kč. 

Poslední dobou musím uznat, že mě Rossmann baví o dost víc než dm. A jak to máte vy ? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča













8 komentářů:

  1. V Rossmannovi jsem byla v úterý :D - vzpomněla jsem si, že mám narozeninový kupon na slevu, tak jsem ho chtěla využít, aby mi nepropadl. Koupila jsem toho míň než ty - podcenila jsem přípravu a jak bylo vedro, tak jsem měla zavařený mozek a na půlku věcí jsem zapomněla (třeba ten odličovač na oči nebo antiperspirant). Ale mj. jsem si udělala zásobu masek (ty Holika mám taky :D) a taky jsem si koupila něco na zub (sušené mango a datle) a něco pro manžela. Takže moje útrata byla kolem osmi stovek.
    Na červenec si nechávám nákup v DMku, kde mám aktivovaný narozeninový kupon na 10tinásobek bodů (ten naštěstí platí o měsíc déle než v Rossmannovi). Tam asi vytáhnu manžela a vezme i nějakou domácí drogerii (jar, toaleťák, papírové utěrky, gel na praní), kterou se mi nechce tahat v ruce cestou z práce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já si vždycky píšu seznam už v průběhu měsíce podle toho, co mi jak dochází a pak přemýšlím, kde by to mohlo vyjít nejlépe. Já přítele kamkoliv nakoupit nedostanu ani párem volů, takže si všechno hezky nosím sama a tak každý druhý nákup jsem pak naštvaná, že musím chodit víckrát nebo když prší :-D Nedávno během nákupu v Kauflandu mi někdo ukradl nákupní tašky přímo z košíku a to jsem z toho byla celá říčná.

      Vymazat
  2. Skvělé nákupy, já teď byla v DMku a nechala jsem tam celkem dost peněz. Přitom mi přijde, že vlastně vůbec nic nemám :-D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    moc pěkný nákup. Jsem zvědavá na tvé hodnocení masek Holika Holika, mám tuto značku poměrně ráda. Já bych z té dražší vlasovky chtěla vyzkoušet značku Tomas Arsov, nějak na mě působí reklamy na FB:-D V červnu jsem taky dělala větší nákup v Rossmannu, měla jsem tam ale hodně dárků, takže za sebe jsem tolik neutratila. Ta čokoláda s karamelem je fakt skvělá, hned bych si dala, i když se nyní snažím si sladkosti domů moc nekupovat. Zaujala mě ale i ta druhá s jahodami a kokosem, tu asi budu muset časem vyzkoušet:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já se přiznám, že Holiku obecně moc neznám, ale ty masky mají hrozně hezké obaly a působí na mě dobře, tak uvidíme jaké budou na pleti. Bílá čokoláda mě moc nezaujalo, rozhodně jí nepotřebuju znovu. Mně chutná v dmku ta od značky gepa s kardamomem, jenže je hrozně drahá.

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi, moc pěkné kousky. No já byla zrovinka po velmi dlouhé době v Rossmannu toto pondělí, na doporučení Stáni. ☺♥ Polštářky pod oči Isana, byl můj cíl. Hezkou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to já aktuálně nemám v zásobě asi vlasovou péči, nebo jen minimálně, jinak mám všeho až až :D Nicméně počkám si na recenzi té vlasovky, ta mě zaujala nejvíce :)

    OdpovědětVymazat