středa 21. června 2023

Isana Dreamy Sky limitovaná edice

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kromě limitované řady s ceramidy jsem si brala i tuhle limitovanou řadu s mráčky, konkrétně peeling, sprchovou pěnu a plátýnkovou masku. 

Sprchová pěna a tělové mléko v jednom 

První vyzkoušený a první takový povzdechnutí. Je to takové nijaké, je to pěna a pění to jo, ale nevyživuje to tím pádem odpadá funkce tělové mléko a nějaký pocit umytí po tom jako taky nemám. Vůně je taková nemastná neslaná nijaká, vlastně popis květinovo-ovocná je podobně plochý jako ta vůně sama. Znovu bych si jí určitě nekoupila, však to ta Isana umí líp safra. Viz. třeba jejich zimní limitka tak blízká Mehru od Rituals. 


Plátýnková maska s kyselinou hyaluronovou a panthelonem

Plátýnko bylo moc příjemné a mělo potisk malých obláčků, maska nebyla nijak výrazně parfemovaná a na pleť hezky přilnula. Během doby působení se vsákla většina produktu hlavně v oblasti čela a tváří, po sundání a vsáknutí pak pleť lepila a bylo třeba použít krém, který občas po masce přiznám se vynechám. Příjemný průměr.

Cukrový peeling

To nejlepší nakonec je pak cukrový peeling, tohle je to nejpodobnější Dermacol peelingům obohacené o vyživující olejovou složku, co jsem zatím našla. Nádherný hrubší výživný peeling, ten bych si klidně koupila znovu. 

Když to tak shrnu nejlepší byl peeling, maska byla průměrná a pěnu už bych si znova nekoupila. Řada inspirovaná Mehrem, co byla v zimě byla rozhodně lepší a podle ní jsem si možná pro Isanu trochu nasadila laťku. 

Co vy a limitky? Podléháte jako já nebo si stojíte za svými oblíbenci ze stálého sortimentu? Dejte mi vědět do komentářů.

Sabča

6 komentářů:

  1. Sabčo, já občas po něčem z limitky sáhnu, ale většinou nekupuju celou řadu. Z téhle jsem si koupila peeling. Zrovna ho používám a vyhovuje mi. Podle tvé recenze jsem si vybrala to nejlepší, co šlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já taky celé řady moc neberu. Beru si produkty, co využiju tuším, že v téhle limitce je minimálně ještě tělový sprej a možná i další produkty. Já už mám v peelingu na poslední použití a musím naznat, že mi bude chybět je skvělý.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    já ráda zkouším různé limitky a z této jsem měla všechny tři kousky, o kterých píšeš. Taky mi přišla nejslabší pěna, nebo mě aspoň nejméně bavila...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. No vypadá to velmi dobře. ☺ Ovšem spíš bych měla spotřebovávat a nehromadit zásoby. Navíc, budu zřejmě muset pro kosmetiku najít nějaké jiné uskladnění, v ložnici je příliš teplo a trochu se o produkty bojím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, jo s tím já taky v podkroví bojuju, ale bohužel mám jen jeden pokoj a tak moc uskladňovat jinde nemůžu, naštěstí spotřebovávám dost rychle a ještě se mi nic nezkazilo. Akorát teď, co mám v koupelně odličovací balzám tak mi vždycky vyteče dřív olej než balzám jak je horko, ale když už je to i dole v koupelně kde je chladněji, tak s tím nic neudělám.

      Vymazat
  4. Hrubší peelingy mám také ráda, nicméně mě mrzí, že zbylé dva produkty ti moc nesedly.

    OdpovědětVymazat