čtvrtek 15. června 2023

Masky z Actionu III.

 Ahoj, vítám vás už u třetího dílu masek z Actionu, které letos hojně testuju. Dneska tu mám zastoupení dvou masek z hned dvou rozlišných řad, vybrala jsem si dvě masky s potiskem a dvě z řady s ovocem a aktivními složkami z něj. Ovocné stály 16 Kč jedna a s potiskem 18 Kč jedna. 

Ovocné 
Cu Later with vitamin C
První ze čtveřice byla s vitaminem C citronová, trochu jsem se bála jak bude vonět. Mnohdy to výrobci u těch céček dost přehání a smrdí to jako vůně na toaletu. I tady mě vůně při otevření trochu praštila do nosu, ale na pleti mě to již nijak neobtěžovalo ani nedráždilo. Pleť byla příjemně vyživená a po zakrémování jsem byla plně spokojená. Akorát u céčka teď bacha na sluníčko, používejte SPF jinak by se vám to mohlo nepěkně vymstít. 

Bombs Away with Pomegranate extract 
Jako předposlední jsem použila masku s extraktem z granátového jablka. Plátýnko moc hezky sedí na obličej, maska nemá nějakou příliš výraznou parfemaci a ani není nějak moc přepuštěná, takže se celé sérum hezky vsákne. Pleť hezky vyhladí a vyživí, ale nedodá takový glow jako ta maska s vitaminem C. 

S potiskem
Camel Love Face Sheet Mask with Cucumber Juice 
Jako druhou jsem zkoušela tuhle velbloudí s vtipným potiskem, ta má plátýnko už na první dojem trochu tužší a na bradě mi odstávala. Vůně není nijak výrazná a tak ani nedráždí, co bylo slabší je napuštění masky - byla docela rychle suchá a to znám daleko větší sušenky než jsem já. Tu bych si spíš znovu nekoupila. 

Cactus Style Face Sheet Mask with Perilla Leaf Extract
Asi nejslabší maska z dnešní čtveřice. Měla hrozně malé výřezy na oči a smrděla jako sirup proti kašli. Po chvíli mi z ní neskutečně slzely  oči a na pleti se taky nekonala žádná velká hitparáda. Oproti velbloudí mi přišla lépe napuštěná.

Suma sumárum bych si znovu koupila maximálně tak tu s vitamínem C, protože tu najdete i masky daleko lepší ať už the MASK Dr. nebo the beauty dept. 

Jakou novou masku jste naposledy zkoušeli vy? Dejte mi vědět do komentářů :)
Sabča


3 komentáře:

  1. Já zatím nic z Actionu nevyzkoušela - nemám žádný po ruce. A v tomto případě to vypadá, že jsem ani o moc nepřišla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    měla jsem ty poslední dvě a přišly mi hodně průměrné. Včera jsem byla v Actionu a vzala jsem si zase ty od The Mask Dr., ty jsou skvělé.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já zkoušela nějakou limitku od Balea, která byla taková průměrná. Z Actionu jsem ještě žádnou masku nezkoušela, ale výběr mají bohatý, to se musí nechat.

    OdpovědětVymazat