neděle 25. června 2023

Balea Limitovaná Edice "Vodní svět" |Pleťové masky s extraktem z mořských řas a perel

 Ahoj, vítám vás u další recenze na limitovanou edici, nějak se mi tu s nimi roztrhl pytel. Po dlouhé době jsem zavítala pro pár drobností do dm a nevyhnula jsem se ani novým maskám. Masky mi doma takřka došly, tak proč si nevzít dvě Balea za 30 Kč kus, že? 

Plátýnková maska s mořskou vodou, extraktem z mořských řas a kyselinou hyaluronovou
První jsem se pustila do té modré a tentokrát jsem si i vzpomněla, že bych ty masky mohla fotit i na obličeji jak vypadají a tak. Maska má parfemaci, ale na obličeji mě to nijak nerušilo ani nepálilo. Plátýnko poměrně hezky přilnulo a bylo teda docela dost široké a naopak nebylo tolik dlouhé. Po dlouhé době jsem však narazila na masku, co byla dostatečně napuštěná a tak celou dobu působení mělo, co působit. Po sundání šíleně lepila, takže jsem jí musela zakrémovat. 
Plátýnková maska s mořskou vodou, výtažkem z perel a kyselinou hyaluronovou 
Tahle maska měla takovou alá mořskou parfemaci, no mně to spíš připomínalo nějaký prostředek na praní. Na obličeji to bylo naštěstí v pohodě, ale moc nechápu u těchto produktů ten význam. Maska byla v podstatě stejná jako její sestřička. Byla teda do růžova stejně jako její potisk. Taky byla pěkně napuštěná a stejně tak i po vsáknutí lepila. Pleť pak byla úplně nacucaná. 
Obě masky bych si klidně koupila znova, měly dobrou vyživovací schopnost, takže bych jim odpustila snad i to lepení. Hydrogelové polštářky jsem si nebrala u nich mi ten výkroj do požadovaného tvaru přišel spíš na škodu. 

Sabča





6 komentářů:

  1. Já musím říci, že už dlouho jsem nenarazila na málo napuštěné plátýnko masky, většinou ještě ze sáčku vydoluju něco na krk a dekolt. Ale nemám ráda masky, co po aplikaci lepí, takže tyhle si asi nechám ujít, i když jsou roztomilé. Navíc jsem se docela zásobila maskami v Rossmannovi.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty jsou mega roztomilé :) Vypadá to, že i hezky sedí na obličeji, podívám se po nich, jak půjdu do DM :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ty plátýnka jsou tedy úžasné! Jsou nejzábavnější, jaké jsem kdy viděla, je to mega roztomilé a připadá mi, že by to hrozně mohlo bavit děti a mladé slečny. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je děsně roztomilý! :D :D Já se tedy raději maskám od Balei vyhybám, protože jsem se po jedné kdysi slušně osypala a od té doby mám respekt. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  5. To lepení by mi strašně vadilo, to na maskách nesnáším.

    OdpovědětVymazat