čtvrtek 8. června 2023

Isana limitované edice s ceramidy | Tělový peeling & Plátýnková maska

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Poněkud se mi ztenčily zásoby a dostala jsem se k limitované edici privátní značky Rossmann - Isana a jejich řadě nabušené ceramidy a kyselinou hyalurunovou.

Plátýnková maska s kyselinou hyaluronovou a bambuckým máslem 

Maska nemá žádnou zbytečně přemrštěnou parfemaci a je napuštěná takovým výživným mlíčkem. Pleť krásně vyživila, doporučila bych jí určitě i pro zralejší pleť, kde si hravě poradí. Na pleť skvěle přilnula a chvíli jí zabralo než se vsákla, mnohdy například v oblasti čela mám masku hnedka suchou, ale to tu problémem nebylo. Za 35 Kč tomu nemůžu dát jinak než obrovskou pochvalu. 

Krémový tělový peeling s ceramidy a panthenolem 

Původně jsem se bála, že peeling na mě bude příliš jemný, ale už při prvním použití jsem se přesvědčila, že moje obavy byly zbytečné. Peeling je šetrnější než například Dermacol nebo jiné cukrové, ale bude parádní pro citlivou pokožku, kterou nebude mít tendence dráždit. Navíc zanéchává pokožku v místě aplikace i krásně hydratovanou, stačí pak přejet mlékem a jste úplně hlaďoučký. Peeling stál okolo stovky a je taktéž parádní, klidně bych si ho koupila znovu. 

Pokud tuhle limitovanou edici někde seženete a budete váhat, tak za mě berte i po více kusech (haha). Příjemné drogérkové překvapení a palec nahoru Isaně.

Sabča


3 komentáře:

  1. Zrovna nedávno jsem měla masku a byla jsem taky spokojená, kdybych na ni ještě někde narazila, tak klidně beru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Isany už jsem neměla nic ani nepamatuji! Vlastně jsem celkově v Rossmannu nebyla pěkně dlouho. Tahle řada mě teda minula.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    měla jsem tuto limitku a oba kousky mi sedly.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat