sobota 6. května 2023

Rossmann & Action haul | Nové Isana limitky

 Ahoj, vítám vás u dnešního nákupového článku. Realizovala jsem tenhle nákup v den, kdy se doslova podělalo co mohlo a tak mě to vcuclo do Rossmannu a poměrně výhodně, nakonec jsem díky věrnostní kartičce a aktuálně probíhající akci na Loreál ušetřila něco okolo 200 Kč.

Vzhledem k tomu, že se holím obden mám spotřebu gelů na holení neustále poměrně vyšší sáhla jsem po tomhle leopardím Wild Leo gelu na holení s květinovou vůní za 39,90 Kč. Trochu mě zarazila ta velikost balení,do sprchy se mi určitě nevejde bude muset stát mimo. V dm ani Rossmannu jsem nesehnala svojí barvu od Loreálu, z vystavených mi přišla barevně nejbližší tahle Palette Deluxe s marulovým olejem v odstínu 6.70 Cooper za 119 Kč. Pokud mi bude barevně sedět vlastně ještě ušetřím. Na Loreál dekorativku probíhala akce 30% na vše a tak jsem si dopřála řasenku Airvolume. Mám jí hrozně ráda - dělá skvostný řasy a nedráždí mi oči, ale v plné ceně za ní chtějí nekřesťanský čtyři stovky, se slevou vyšla o 120 Kč méně.
U Haničky mě zaujala limitka Dreamy Sky, koho taky ne protože ty obaly jsou vážně snový. Vůbec nevím jak to voní a nevoní píšou ovocně-květinová vůně a já si teda ze všech produktů vybrala plátýnkovou masku, cukrový peeling a sprchovou pěnu. Pěna stála 70 Kč, maska 35 Kč a peeling okolo stokoruny. 
Doplnila jsem zásoby mých oblíbených odličovačů na oči a vzala jsem rovnou tři balení, ač do Rosmanna se nejspíš příští měsíc dostanu. Jeden stojí 34,90 Kč a to je prostě geniální za tu službu, co dělá. 
Druhá limitka by měla obsahovat ceramidy a dle popisku i kyselinu hyaluronovou a bambucké máslo. Z té jsem si vzala plátýnkovou masku (34,90 Kč) a tělový peeling (opět okolo 100 Kč), který obsahuje také panthenol. 
V rámci poslední části Rossmannu jsou už takové nutné a nudné nezbytnosti. Koupila jsem dvoje ubrousky domů ve velkém balení s plastovým uzávěrem za 36,50 Kč a jedny menší do kabelky za 24,90 Kč. Také jsem potřebovala kapesníčky do kabelky, takže jsem si vzala jakési recyklované za 34,90 Kč  a ještě novou mycí houbu a panebože Rossmann má mnohem lepší houby než dmko za 26,90 Kč. Díky aktuálně probíhajícím slevám a slevě za bodíky jsem ušetřila 212 Kč. 
Vedle v Actionu jsem byla pokoupil nějaké dárky případně jejich části, ale vzala jsem si i něco sobě a to samozřejmě další masky. Dvě z nějaké "ovocné" řady jedna s citronem a vitaminem C a druhá s granátovým jablkem . Další jsou pak takové obrázkové jedna s kaktusem, ta by měla čistit póry a přebytečnou mastnostu. Druhá s velbloudem obsahuje okurkovou šťávu. Ovocné stály 15,90 Kč a ty druhé pak 17,90 Kč jedna. 
V sekci jídla jsem si vzala do práce jakousi směs datlí a oříšků za 42,90 Kč na zobání. Snad to bude dobré. 

A to by bylo pro dnešek všechno, těšte se na recenze na Isana limitky :-))))
Sabča


7 komentářů:

  1. Taky jsem díky Hance nakupovala z limitek - já si ale vzala jen peeling z řady Dream Sky a masku z řady Ceramide. Ostatně - zrovna včera jsem publikovala svůj nákupní článek (který je za duben hodně minimalistický)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, tak to já se určitě ráda mrknu. Koukala jsem jinak, že i Balea už přišla s něčím letním, ale co se sprchových gelů týče tak nic nového - tropické ovoce, meloun a kokos.

      Vymazat
  2. Ty masky mají vážně roztomilé obaly. :) Jsou opravdu ve tvaru kaktusu a velblouda? Kdyby jo, tak by to bylo fakt top. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, podle obalů ano, zatím jsem si žádnou z nich nedávala. Testuju teď masky, co jsem si kupovala v Sapě :-D ale dám určitě vědět i o těchto.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    nějaké masky z Actionu mám stejné. Na tu Isanu jsem už psala recenze, byla jsem spokojená:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já v Action byla jednou a teda za mě nic moc :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já si snad ten odličovač od Isany budu muset také pořídit, když ho pořád vychvaluješ a nakupuješ ve velkém :)
    Já doplnila také nějaké zásoby kosmetiky co mi doma došly a nebyly v zásobě.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024