středa 27. října 2021

Sabča zkoušela: Balea Q10 polštářky pod oči

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde se opět zaměříme na péči o pleť, konkrétně o oční okolí. Moje oblíbená forma masek jsou právě ty pod oči, obyčejně si je můžete plesknout pod oči kdykoliv a kdekoliv a nikde se neupatláte. Pokud máte osvědčené nějaké, co drží a nesjíždí, tak s nimi můžete i normálně fungovat. 

Já jsem tohle balení 12 kusů tedy 6 párů koupila na doporučení Jany Hrmové. Cenově to vychází 19 Kč za jednu aplikaci. Jedná se v podstatě o tamponky, které z jedné strany mají takovou želé vrstvičku, kterou si je přichytnete pod oči. Každý pár je zabalen jednotlivě, takže pokud cestujete můžete si s sebou vzít kolik potřebujete a ne celé balení.


 Slibují zmírnění mimických vrásek, zklidnění a chladivý efekt - to já neposoudím vrásky ještě nevlastním. Každopádně jsem zatím nepostřehla žádný rozdíl před a po aplikaci. Ano, příjemně to zklidní a lehce chladí, ale tím to končí. Zase na druhou stranu taková maska pod oči od Garnieru se blíží 50 Kč a tím je více než dvakrát tak drahá. Já i přesto zůstanu věrná dražší variantě od Garnier. Raději dávat občas s větším efektem než pravidelně jen tak pro pocit, že jste si něco dali. Mě teda tento produkt neoslovil a znovu si ho pořizovat nebudu. Hodnotím 4/10! 


Co vy a polštářky pod oči? Na kterou značku nedáte dopustit a doporučuji byste mi jí? 

Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča

6 komentářů:

  1. Já polštářky pod oči nikdy nepoužila (a že už tedy vrásky vlastním). Pořád si říkám, že si nějaké koupím na vyzkoušení a ještě k tomu nedošlo. A to jsem byla tento týden v DMku ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, tak to za sebe mohu doporučit ty pomerančové od Garnieru :-)

      Vymazat
  2. Já jsem nikdy tyto masky pod oči nezkoušela a popravdě bych je klidně ráda zkusila :) Mívám kruhy pod očima a celkem by mě zajímalo, jaké to je a zda to má nějaký efekt :-) Tuto teda nejspíš zkoušet nebudu. :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ohledně kruhů vůbec nevím, ty já totiž nevlastním zatím. Každopádně je to příjemný, já spíš mám oči oteklý a takový unavená většinou.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    tyto polštářky jsem podle mě nikdy neměla, ale mám velmi dobrou zkušenost s těmi od Gabriella Salvete. KOupila jsem si je opakovaně a jsou opravdu skvělé.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat