neděle 3. října 2021

Projekt Domov | Obývací pokoj | Poster Store.cz

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, tentokrát z jiného šálku než jste zvyklý. Mnohem více aktuálním tématem pro mě a tedy i pro jednu rubriku na mém blogu bude bydlení. Konkrétně rekonstrukce domu příští rok. Strašně moc se těším na budování našeho budoucího domova. Dokonce tak, že už tu mám první dekorace a to sice nádherné plakáty ze skandinávského e-shopu Poster Store.

Chtěla jsem něco uklidňujícího, protože se jedná o plakáty do obývacího pokoje. Tento aspekt za mě splňuje voda, konkrétně moře nebo oceán, s nímž najdete v e-shopu spoustu kousků. Druhým kouskem je pro mě motivační motto "Co je uděláno s láskou je uděláno dobře" - všechno, co půjde budeme dělat svépomocí. Tento plakát tomu bude symbolicky vzdávat hold, té odvedené práci než se dostaneme k pověšení dekorací. Barevně jsem sáhla po černobílých kouscích, aktuálně vím jen, že jednu zeď bude zdobit cihlový obklad a právě na její protější ségře bych viděla plakáty. 

Původně jsem si nevěděla úplně rady, ale díky různým inspiračním zdem jsem si utřídila myšlenky a aktuálně bych si ráda pořídila ještě dva zhruba poloviční na šířku mezi tyto dva velké. Oba dva moje plakáty jsou ten největší rozměr tedy 50x70 cm a stejně tak i rámy k nimi. Rámy najdete na stránkách též a to dřevěné a kovové, kromě nich lze využít i posterhangery nebo pasparty. Já zvolila dřevěné rámy a na omak jsou opravdu bytelné, plexisklo je opatřené oboustrannou ochrannou fólií, takže při cestě se nikde nepoškodí. Když už tu zmiňuju materiály všechny plakáty jsou tištěné ve Švédsku s ohledem na životní prostředí. Splňují dokonce přísné standardy pro ISO 14001. Celý balíček mi přišel do práce a i moje kolegy a kolegyně zaujala na dotek kvalita, opravdu se jedná o bytelné rámy a pevný papír s precizním potiskem. 

Pokud hledáte něco, co by doplnilo právě váš domov doporučuji se podívat - každé úterý vychází nové kousky a já pro vás mám i slevový kód SNOV35 na plakáty s výjimkou Kolekce umělců 35 %, platí od 3.10. do 9.10.2021 a nedá se kombinovat s jinými slevami. 


Co podle vás dotváří domov a jeho atmosféru? Dejte mi vědět do komentářů !

Vaše Sabča 


4 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    vybrala sis moc pěkné plakáty. Já si myslím, že útulný domov dělají právě ty doplňky - obrázky, svíčky, polštářky, deky, váza s květinami apod. Nemám ráda nějak extrémně přeplácané interiéry, ale taky nejsem zrovna strohý minimalista...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, děkuji za milý komentář. Taky mi přijde, že doplňky dotváří celkovou atmosféru. Mně teďka vadí takové ty sterilní šedé interiéry, já jsem hodně na tlumené barvy, ale rozhodně barvy do interiéru chci.

      Vymazat
  2. Poster store má fakt pěkné plakáty, myslím, že tam si vybere každý. Máme je ostatně taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pěkný komentář. Taky už tam mám vyhlídnuté další :-D

      Vymazat