neděle 14. ledna 2024

Balea Soft & Cosy Vibes zimní limitovaná edice

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Tentokrát opět z tělové péče a to sice sprchový gel a gel na holení od privátní značky dm od Baley. Zimní limitky byly dostání v několika variantách, ale mě zaujala nejvíc právě bobulová varianta. 

Sprchový gel seženete v tradičních 300 ml za 20 Kč. balení v bobulových tónech doplňují různé ornamenty. Já jsem už určitě od Baley měla lepší provedení lesních plodů, ale to nic nemění na tom, že i tohle je fajn. Sprchový gel skvěle pění a přijde mi, že už jejich sprcháče nemají takové tendence vysušovat jako dřív? Vůně je taková, že se hned neomrzí, ale krom bobulí tak zkrátka cítím akcent něčeho dalšího. 
Gel na holení funguje stejně dobře jako všechny této značky a stojí 39,90 Kč. Limitky Baley jsou vždy příjemných sezónním zpestřením a může si je dovolit doslova každý. Já si oba produkty užívám a mohu tedy doporučit i dál. 

Ulovili jste si letos taky nějakou z jejich limitek? Dejte mi vědět do komentářů :)
P.S.: Některé z produktů stále seženete. 

Sabča


6 komentářů:

  1. Ahoj kočko, až se sama divím, že tuto limitku nemám 😅🙈. Ty obaly jsou prostě pořád cool. Krásnou neděli přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, já mám Balea limitky ráda pro jejich dostupnost hlavně tu cenovou. Jakože když to bude poděl, tak to zas tak nevadí :-D a obaly jsou většinou dost chytlavé.

      Vymazat
  2. Já jsem myslím tuhle limitku ani nezaznamenala. Sprcháč rozhodoně nepotřebuju, ale když jsem se mrkla, co ještě mají v nabídce, tak možná tekuté mýdlo by se u nás užilo. Uvidím, jestli ho ještě budou mít, až půjdu kolem DMka ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj sabi,
    Měla jsem mýdlo z této řady a bylo v pohodě.
    Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. miluju tady ty berry vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Balea má velmi povedené limitky, avšak já už dlouho žádnou neměla.

    OdpovědětVymazat