sobota 21. ledna 2023

Ziaja Olivová řada - zkouším víc než svojí už oblíbenou vlasovou masku - HIT OR S*IT ?

 Ahoj, vítám vás u další Ziajarecenze, kdy si představíme pro změnu olivovou řadu. Už jsem mluvila o vlasové masce právě z této řady, kterou mám ráda (mimochodem jí tu též zmíním) a díky Haničce jsem mohla vyzkoušet i další produkty. 


Vyzkoušenou už jsem měla právě vlasovou masku, letos už jsem jí dvě balení spotřebovala. Je to taková lehčí, ale přesto hydratační záležitost se svěží vůní. Vlasy se po ní rozčesávaly jedna báseň a ani tolik nezatěžuje. Jen bacha na pravidelné "maskovače" může vám trochu rychleji mizet než masky hutnější a výživnější. 

V krasojízdě pokračujeme micelární vodou v 200 ml balení jsem si jí nevychutnávala tolik dlouho. Nemůžu jí upřít, že čistila dobře a důkladně, pleť nijak nedráždila a nevšimla jsem si ani přehnané parfemace, kterou občas Ziaja někde spáchá. 
Navázala jsem sprchovým gelem, kdy jsem půlku spotřebovala na tělo a tu druhou na ruce. Tady mi ta olivová parfemace úplně nesedla. Co se sprcháči nedá upřít, že nevyusušuje a cenově vychází velmi slušně. Pokud máte doma velkou spotřebu, tak určitě doporučuju vyzkoušet, jen já bych asi sáhla po jiné parfemaci. 

Poslední v dnešní recenzi bude tělové mléko (s pumpičkou, protože ty já miluju). Trochu jsem se bála, že mi podobně nesedne parfemace, ale kromě aplikace naštěstí není cítit. Jedná se o spíše hutnější tělové mléko, může zanechávat bílý film na pokožce, ale po chvíli se vstřebá a docela obstojně vyhlazuje. Při každodením použití je pro mě dostatečné i na zimu = milé překvapení. 
Znovu bych si koupila určitě masku na vlasy a micelární vodu, tělové mléko bylo takový slušný průměr a sprchový gel mě zkrátka nepřesvědčil. Ještě plánuju další díl o olivové řadě, kde si představíme dva pleťové krémy, ale mám teď načaté jiné produkty a ty krémy na pleť mi tak rychle nemizí, takže je nestíhám rychleji testovat. Mám teď pleť špatnou, tak jí ani přílišným testováním novinek nechci zatěžovat. 

Co vy a Ziaja? Jaké jsou vaše oblíbené produkty? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča 


5 komentářů:

  1. Ahoj Sabi,
    já mám od Ziaji asi nejraději tělové peelingy a čistící pěny, ale nedávno jsem dodělala jejich gel na intimní hygienu a musím říci, že jsem byla extrémně spokojená. Klidně bych do něj šla znovu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem z olivové řady měla micelárku a vlasovou masku. S oba produkty jsem byla opravdu spokojena! Nicméně mám ráda okurkovou řadu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, no já mám ráda jejich peelingy a másla na těla. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já Ziaju používám hodně málo, měla jsem jen pár produktů. Teď mám od nich čistící pěnu a s tou jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Ziaju jsem kdysi používala, teď už moc ne.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024