neděle 6. prosince 2020

Avon URBAN SPF 50 PA+++ makeup | První dojmy

 Ahoj, vítám Vás u dnešního článku, kde se budeme věnovat recenzi makeupu značky Avon. Pro uvedení do děje líčím-li se do práce chci aby makeup vydržel nějakých 10, někdy i 12 hodin, přičemž tyto hodiny zahrnují i fyzickou námahu jako je manipulace s balíky. Pro někoho se to může zdát moc, ale takový je zkrátka můj verdikt.

Tento makeup má patřit mezi lehčí, rozjasňující makeupy. Kromě toho má i SPF a obsahuje vitamíny A, C a E. Konzistence je opravdu velmi lehoučká, připomíná krém, krytí spíše nižší až nižší střední. Pro lidi s citlivou pletí by mohla být překážkou parfemace. Osobně bych si dala velký pozor na odstíny, já mám odstín Nude a to běžně v drogeriích si beru ten nejsvětlejší a tuten je mi taky akorát. 

Doposud tedy se samotným makeupem nemám vůbec problém. No můj problém nadchází ve chvíli, kdy se začnete jakkoliv potit, makeup se začne drolit, nedejbože když si sáhnete na obličej, tak to se můžete jít rovnou přemalovat, loupete se jak spálený rajče na slunku v Jugoslávii. Naprosto rozumím tomu, že je to levnější makeup, ale Maybelline Fit me je v podobné cenové relaci a tuto zátěž i dobu, kterou já potřebuji, aby makeup vydržel zvládá. To se o Avonu říci nedá ani hodně hodně zdaleka. Díky právě tomuto se pro mě makeup stává prakticky nepoužitelným. 

Za mě tento makeup získává 1/5 za lehkou konzistenci.

Jaký makeup používáte vy jako takového toho držáka? Doporučte mi své oblíbence v komentářích!

Vaše Emma 

Žádné komentáře:

Okomentovat