pondělí 19. října 2020

Spotřebováno #18 za Září & Říjen

Ahoj, vítám Vás zase po měsíci u stejného formátu, vážně už se musím zaměřit na to, abych psala články i sem. Dneska si k tomu sednu...Ale teď pojďme na to, co jsem za uplynulé měsíce spotřebovala. Dělám spotřebováno v půlce měsíce, protože jsem spoustu věcí načínala nových, a tak se domnívám, že už nespotřebuju zas tolik dalších produktů. 

Loreál Préférence barva na vlasy

Tohle je můj nejnovější objev, co se barvení vlasů týče. Vlasy na zrzavo si barvím už přes rok a po tom, co mi vyřadili z prodeje Pure Color jsem dlouho hledala náhradu a našla jsem tuhle krásku v odstínu Dublin. Barva je konzistencí hodně tekutá, takže doporučuju vážně používat přímo z té aplikační lahvičky, která je součástí balení. Jo, na drogérku se jedná o dražší barvu na vlasy za 160 Kč jedno balení, ale zatím jsem s ní dost spokojená, pěkně drží, hezky chytá....Jako za mě ideální barva by držela dýl, ale taková se prostě nedělá. Mám doma pár balení do zásoby a brzo se chystám zase barvit. Doporučuji!

Taft lak na vlasy Opulent Volume

Klasický lak na vlasy od značky Taft, co používá moje maminka, babička, prostě ho zná každá žena. Tenhle zrovna je z nějaké limitované edice inspirované světovými metropolemi. Já mezi laky nějak nevidím rozdíl, používám je vyjímečně na ofinku a jinak jen když si někam kulmuju vlasy. Takže mi lak vydrží skoro celej rok. 

Syoss Salonplex kondicionér

Krásně voněl, ale složením hroznej koktejl pro vlasy, nacpaný silikonama. Dřív mi Syoss přišel i díky jejich reklamám jako lepší drogérka, ale díky bohu jsem z toho vyrostla. Dneska už nemůžu říct, že by bylo něco k čemu bych se nedejbože chtěla vrátit. Pořád se mi však vizuálně ta značka líbí. Spíš jsem to prostě jen nechtěla vyhodit. 

Wella Profesional Oil Reflections kondicionér

Od tohoto kondicionéru mám doma i šampon, který uvidíte nejspíš příště. Celá řada na to, že je olejová vůbec nezatěžuje vlasy, ale zároveň bych na olejovou řadu čekala větší hydrataci. Hydratace se nedostavila a strašně špatně se mi po tom rozčesávaly vlasy. Je to už moje druhá řada od Welly a přijdou mi naprosto zaměnitelné. 

Morocanoil Hydratation šampon

Tohle byla naprostá pecka. Dostala jsem ho od kolegyně s tím, že jí zkrátka nevyhovuje = neměla jsem radši žádná očekávání. Panebože to dělá tak krásný vlasy, vůbec to nedráždí pokožku hlavy, snad nikdy jsem neměla tak super šampon a nebála bych se po této značce sáhnout. Parfemace standard arganový olej, ale já za sebe celkově mohu říct, že jsem byla velice spokojena. 

Dove sprchový krém Mandlové mléko & Ibišek

Tenhle sprcháč jsem dostala od babičky, že ona by ho nestihla spotřebovat. Hnedka po Dove klasický vůni je tahle právě tou druhou nejklasičtější. Krásně krémově voněl, hydratoval, prostě Dove sprcháč. To je věc, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout, kupuju opakovaně a miluje ho i mamka se ségrou. Dokonce přítelovi vyhovovaly sprchové krémy od Dove. 

Avon Senses sprchový gel Pure

Nová parfemace sprcháče od Avonu, co jsem ze zvědavosti přihodila do objednávky - každý měsíc si objednávám krém na nohy, protože se mi líbí takový to těšení se na to, že mi něco přijde :-D Dont judge me. Tohle byla krásná čistá vůně pyžma a bambusu. Opravdu pěkná vůně čistoty, která sedne každému. 

Inspired by you Relaxační pěna do koupele

S příchodem chladnějších dnů jsem dodělala i tuto pěnu do koupele, co dělala lehce modrou vodu a spoustu pěny. Nevím jak drží, protože se obvykle moc dlouho neráchám neb mi ta voda pak už přijde studená. Nemám co vytknout. 

Lactacyd Mimořádně jemný čistící olej pro intimní hygienu

Fíha, no už to bude nějakej ten pátek, co tohle používám a naprosto mi to vyhovuje, že jsem neměla důvod cokoliv jiného zkoušet. Za 90 Kč v dmku, snadná dostupnost, je to šetrný, hydratuje to, takže super věc třeba i po holení. Můj svatej grál! 

Garnier Micelární voda pro smíšenou a citlivou pleť 

V rámci protestování druhů Garnier micelárek tu mám tuto zelenou, která popravdě trochu více vysušovala než standardní růžová verze. Vzhledem k tomu, že micelárky vysušují sami o sobě je to už vskutku nežádoucí. Proto mohu říct, že já a tahle micelárka už se znovu neuvidíme. Celkově zatím mi od Garnier přišla fajn jen ta základní verze.

Avon Care krém na obličej s okurkou a aloe vera

Totální průšvih, na obličeji se to drolilo, tak že to dopoužívám na tělo, no byla jsem jak had, protože i na těle to dělalo to samé - drolilo se to a nepříjemně to svědilo. Za mě Avon skincare už více ne! Radši si koupím něco přírodnějšího, co nemá jako základ ropný věci. Není to první ani poslední krém, co se mi drolí, stejně dopadla i Mixa a dokonce Bioderma, prostě já tyhle krémy mít nemůžu. Teď mám NAE a nic takového se mi neděje. 

Garnier Moisture + Comfort plátýnková maska s heřmánkem 

Moje oblíbená drogérková plátýnková maska za pajsku. Příjemně jemně voní, nikde nijak nedráždí a nádherně hydratuje. Moje už tak 15. balení přesně tohoto druhu. Mohu jedině doporučit za mě lepší než ta zelená, černá i modrá verze, s novými jsem ještě neměla tu čest, tak uvidíme časem. 

Celaskon 500mg s příchutí červený pomeranč

Tablety s vitamínem C na rozpuštění do vody. Poměrně rychle spotřebovaná věc za pár korun, v téhle době docela fajn na posílení imunity. Nicméně nechutnalo mi to a pro příště upřednostním vitamín C v kapslích, který v současné době i mám doma. 

Balea gel na holení Tropical Summer

Letní limitka gelu na holení, moje letošní poslední balení neb už doma mám limitku na zimu s lesními plody a vanilkou. Tahle broskvová věc voněla jako skutečné broskve ne ty umělé, na které jsme z kosmetiky zvyklý, ale jako když kousnete do broskve jako taková ta broskvová slupka. Kromě parfemace  základ klasického Balea gelu za pár korun, ke kterému se vracím už dobré 4 roky. 

Balea Gel po holení pro citlivou pokožku s aloe vera

Krásně parfemovaná věc - zklidňovala podrážděnou pokožku. Přece jen v létě se člověk musí holit o něco častěji, tak to vskutku bodlo :-) 


Nivea Black & White Invisible Silky smooth

Nová verze klasického antiperspirantu black & white, co údajně nedělá fleky na oblečení. Popravdě mi přijde, že časem ty fleky vyžere snad všechno, hlavně na bílých věcech je to pěknej hnus. Jinak jsem byla spokojená jako obvykle. Střídám značky Nivea a Dove u těchto produktů pořád dokola, jediné co se mění jsou parfemace.

Krásně vůně. cz alias na Alien od Muglier

Moje první krásná vůně inspirovaná mou oblíbenou Alienkou, která ale stojí 7x tolik, co jeden flakonek téhle napodobeniny. Budu psát samostatný článek, tak pokud vás zajímá víc počkejte si. 

Dermacol Soft Heel balm s olivovým olejem a panthenolem 

Dříve můj nejoblíbenější krém na nohy než ho poměrně překvapivě lehce sesadil z pomyslného trůnu Avon s jejich krémem pro tvrdé a popraskané paty. Pokud vyloženě na tvrdé paty netrpíte je to dobrý krém, krásně zjemní nohy, ale jinak je to slabší. 

Essence gel na obočí Blonde

Dříve jsem měla několik balení a snad nikdy mi nepřišlo, že by mě ten kartáček tak řezal jako tenhle. Samotný produkt špatný není, ale aplikátor se bohužel nedá používat, je to vážně nepříjemné. Proto vyhazuji! 

Maybelline Colosal Big Shot

Moje oblíbená řasenka, kterou tu omílám pořád dokola, ale zatím jsem zkrátka žádnou lepší nenašla a všechno ostatní mi oproti této dělá muří nohy. Dokonce jsem při posledním nákupu zjistila, že už ani klasická verze Colosalky mi nesedí. 

Catrice Gel na obočí

S tímto gelem jsem naopak byla velmi spokojena kromě toho, že to balení byla vážně nekonečný. Ráda pořídím znova, super na použití, vydržel  krásně co den, ale i několik dní.

Dermacol Precise Black linky

Taky TOP, co se linek z drogérky týče. Vydržej, nemažou se, dobře se s nima kreslí. Teď zrovna zkouším testovat i jiné, ale potom se k těmto mile ráda vrátím. 

Dermacol Krajkový pudr

Dobře tady už je dost vidět, že mám Dermacol vážně ráda, ale i tenhle pudr jsem měla a teď ho mám taky, tudíž další věc, co si kupuju opakovaně. Ačkoliv se jedná o zabarvený pudr, tak mi přijde, že je skoro jedno jakej odstín si vezmete - jsou si hodně podobné. Hezky drží, za celý den potřebuje tak jednou dvakrát přepudrovat. Akorát bych ocenila bytelnější balení.


A to by bylo pro dnešek vše :-) Co jste za uplynulý měsíc spotřebovali vy?

 



2 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    spotřebováno je můj oblíbený formát, na tyto články se vždy těším:-) Krém na nohy z Avonu je podle mě taky nejlepší. S Wellou mám stejně negativní zkušenosti jako ty. Měla jsem produkty z několika jejich řad a nic mě nijak neoslovilo. Kdybych si koupila Baleu za dvacku, budu na tom stejně (možná i lépe). O mojí spotřebované kosmetice článek už vyšel, najdeš ho u mě na blogu:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Rossmann haul