neděle 16. prosince 2018

T.M. Frazier | King | megaknihy.cz

Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku, kterým je recenze erotického románu od T.M. Frazier, jež jsem dostala od eshopu megaknihy.cz a tímto mnohokrát děkuji.

Naším hlavním hrdinou je kriminálník, tatér, ale také otec Brantley. Spolu se svým kamarádem podniká v drogách, konkrétně v marihuaně, kamarádí s motorkářskými gangy a žije trochu divočejším životem než zkrátka běžní lidé. Doe ztratila při úrazu paměť a nikdo ji nehledá, skončí na ulici, hladová a sama, nakonec se rozhodne prodat vlastní tělo, neb už nemá moc na výběr. 
...tadá naši hlavní hrdinové se setkávají...

Rozhodně nejde o nějakou ještě celkem něžnou věc, jako je Padesát odstínů. Ano, jsou tu lidi, co maj prachy, hodně peněz, ale ne z akcií, ale z drog. Celý je to takovej ten okraj společnosti + lidi, co maj nějakou menší či větší moc. Líbí se mi zvraty v ději, čtivost, jak je to napsané, že to musíte hltat a zároveň totálně žrát i hrdinu, kterej zabil vlastní mámu, postupně pronikáte do minulosti těch postav, co formovalo to, že jsou takový, jací jsou. Oko nezůstalo suché hned několikrát, je tam dost takových emocionálních scén. No a nejvíc mě na tom těší, že to není jenom o sexu, prostě to má i ty další plusy, co z toho dělaj čitelné dílo. Jednoduše není to, jak kdyby to napsala opuštěná důchodkyně, má to šťávu. Snad u nás vyjdou i další díly, trhalo by mi srdce kdyby ne. Mým posledním doznáním je, že jen co pošťačky zazvonily roztrhala jsem krabici a vrhla se do čtení, neskončila dokud jsem nedočetla. Knížku můžete koupit tady nejen pro sebe, ale třeba i mamince, své drahé polovičce nebo komukoliv, kdo má tyhle pikantní knížky rád.
Klid, knížku a nohy v teple...
Emma



4 komentáře:

  1. Uf velice dobře popsáno, že člověka úplně láká ty postavy už jen ze zvědaovsti poznat osobně, je cítit, že tě ta knížka dostala, slzy slyším stékat až sem. Díky za takovou recenzi

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším, až se do knihy pustím. :)

    OdpovědětVymazat