pondělí 24. prosince 2018

Spotřebováno #11 za podzim & zimu 2018

Ahoj všichni, Veselé Vánoce a šťastný nový rok, vítám vás u spotřebována za zbytek roku, co ještě nevyšlo. Jde o můj nejoblíbenější formát, tak snad i vás bude článek bavit. 
Astrid Micelární voda 3v1 je moje stálice, teď už jsou dvě varianty, tak je střídám obě, zrovna mám doma tu modrou. Nicméně skvělé jsou obě dvě, hodně muziky za málo peněz. Rozhodně levnější funkční micelárku v drogérce neseženete. 
Astrid Beauty elixir hedvábný čistící pleťový olej byl mým vůbec prvním olejem na obličej. Nemůžu říct, že by byl špatný. Krásná konzistence, akorát trochu štípal do očí a údajně složení není úplně TOP. Já jsem po něm nějaké zhoršení pleti neshledala a možná někdy příště pořídím znova, ale teď zrovna testuju jiný drogérkový olej na pleť, o kterém ještě do budoucna uslyšíte. 
Neutrogena hand cream concentrate zní jako sakra dobrej produkt, nicméně mě zkrátka tato hydratace nestačí a opět ho u sebe doma neuvítám. Tenhle jsem dostala, rozhodně to není nejhorší krém, co bych kdy měla, ale tak nějak od krému na ruce očekávám víc, obzvláště od tak drahého krému na ruce.
Sundance Sonnenöl spray voněl jako kokosky a já ho bohužel nestihla celý spotřebovat přes léto. Příští rok si ho už nepořídím, nevyhovoval mi, přišlo mi, že se tak jakoby lepil a taky na vás pak šel hmyz, jak to vonělo.  Za mě z olejů zatím jedině Nubian a nic jiného.
Kneipp Dobrá nálada sprchový gel s marakujou a grepem jsem dostala k narozeninám a panebože, miluju to. Krásně to voní, má to takovou hezkou konzistenci, ne vysušuje to, spíš naopak. Radost to používat. Tohle chci někdy do sprchy znova.
Fa Mango a vanilkový květ sprchový peeling naopak nebyl úplně objev, spíše propadák. Zrníčka se nerozpouští, celé je to takové nepovedené. Myslím, že Fa by mělo raději zůstat u sprcháčů, ty jim jdou, ale cením pokus o něco nového.
Balea Pure & Soft je jako řada naprosto nedotažená do konce. Žádný z produktů nefunguje tak jak by měl. Sprcháč nepění, v krému jsou cucky no a peeling mám zatím v šuplíku a celkem se bojím ho použít, aby mi neslezla kůže.
Avon naturals tělový jogurt evidentně s parfemací lesních plodů už nikdy nechci vidět. Avona  tělová mléka ? Jen jednou mi nějaké sedlo, jinak je to těžký podprůměr. Opět další věc, co někdo nedotáhnul do konce.
Nivea Body milk tahle velká butela, záležitost, co si pořizuju, protože ano většinou se větší balení víc vyplatí a déle vydrží. Standardní Nivea vůně, kterou všichni známe, krásná hydratace, perfektně se roztírá, vsakuje a nedělá cucky. Nivea je značka u které si téměř nelze stěžovat, nesedla mi snad jedna, dvě věci ze všech, co jsem měla (zelený micelární šampon a tělové mléko jako takové to "tužidlo").
Balea hydratační tělové sérum asi tak moje šesté, sedmé balení. Za pajdu rozhodně super záležitost. Máte pak pokožku hladkou jak dětskou prdelku a krásně to voní.Obsahuje vzácný olej z kamélie a extrakt z květů opuncie. Mamka i já rozhodně koupíme znovu, obě jsme s tímto spokojené.
essens tělový balzám- Tuhle věcičku jsem dostala, voní to příjemně, dělá to, co to dělat má, ale vzhledem k celkovému konceptu značky to na další setkání nevidím. Pokud však odtud něco objednáváte můžete ho přidat do objednávky, je fajn.
Garnier Fructis Goodbye Damage byla zezačátku supr čupr řada, kterou jsem zkoušela už v té tajemné bílé krabičce. Po čase však účinnost klesla, pořád jde o bezva řadu za bezva peníz, ale vyhledávat to rozhodně již nebudu. Nevím zda se mi to zdá nebo jde obecně kvalita vlasové kosmetiky v drogeriích tak dolů ? Já už tohle zkrátka znovu nepotřebuji.
Batiste suchý šampon luxe limitovaná edice jako každá jiná limitka naprosto ikonická a famózní. Tohle vonělo jako nějaký luxusní parfém a dělalo to svou práci jako je u Batiste běžné. Kupovala jsem v akci za stovku.
Yves Rocher sprchový gel s vůní bavlny a mimózy, to byla nešťastně zvolená parfemace. Yves sprcháče umí, jen pro mě je prostě nelehké vybrat si právě nějakou tu parfemaci, většina mi zrovna 2x nesedí, no a taky pro příště raději dva malé sprcháče než jeden velký, ta vůně se omrzí. Opět nevysušuje.
Balea cukrový peeling Citronová tráva byl fajn až na to, že voněl jako nějaký saponát na mytí nádobí, to na sobě zkrátka nechcete. Dělal defakto to samé co Dermacol, akorát nevoněl tak hezky a stál nepatrně méně korun.
Dove sprchový krém s kokosovým mlékem standardně super spcháč, krásná hydratace, super krémová konzistence. Na tohle já nikdy nedám dopustit.
Pokud si nechcete totálně domrvit vlasy, tak tuhle značku prostě ne. Dlouhodobé používání této značky dopadlo tak, že jsem musela shodit 10 cm vlasů, protože mi padaly po kusech a měla jsem tam pak logicky zuby. Ne, nemůže to být barvením nebo tepelnou úpravou, ani jedno z toho jsem nedělala, nijak nemocná jsem nebyla. Zkoušela jsem i řady Volume a jejich olejíček na vlasy, olejíček byl fajn.
Avon pěna na intimní hygienu s vůní květin byl poměrně fajn produkt za asi šest pětek, vydržel nehorázně dlouho na to, že jsem ho používala každý den. Pořídila bych znovu, nedráždil, nebyl nějak silně parfemován či jiné neplechy. Hrozně mě fascinuje ten přechod z vodičky uvnitř na pěnu, ale to jsem asi jenom divná.
Cien shaving gel s aloe vera záležitost která sice pění, ale hned je to zase pryč. Asi se to přežít dá, ale já zůstanu věrná Balee, která za podobnou cenu dělá krásnou pěnu, má na výběr stálou a limitovanou parfemaci.
Wellness &Beauty tělový olej s jojobovým olejem a bambuckým máslem si pochvalovala veškeré ženské osazenstvo našeho domu, že kde jsem to prej koupila. Bohužel tu v okolí Rossmann nemáme, tak jsem je zklamala. Nicméne olej všem vyhovoval, hezky se vsakoval, zkrátka plnil svou službu a nebyl ani drahý, stál rozhodně do stovky, ale přesně teď nevím ani kdybyste mě zabili.
essence Fresh & fit awake makeup je můj aktuálně stále obléíbený makeup, už mám načatou druhou lahvičku a tu si teď jedu, nic jiného nepotřebuju. Jde o rozjasňující makeup a naprosto krásně mi sedí, ačkoliv mám problematickou pleť, jejím hlavním problémem je právě nedostatek hydratace, tohle obsahuje brusinkovou vodu a nevysušuje to. Krásná našlehaná konzistence, dobrý výběr odstínů.
Oriflame Posses moje třetí nebo čtvrté balení této vůně inspirované Kleopatrou. Podle tohohle si mě pamatuje určitě spousta lidí, ale musím přiznat, že jsem pak udělala změnu, nějak jsem se v tom přestala nacházet, navíc tohle za litra, když to ani pořádně nevydrží. Teď si doma hýčkám Muglier Alien a taky na ní slyším samou chválu. Třeba jí někdy znovu koupím, ale v nejbližších čtyřech měsících určitě ne.
Catrice HD liquid coverage makeup mi narozdíl od všech ostatních nesedl, oxidoval na obličeji, šupinkoval a kdesi cosi, jen nedělal to co měl. Koncept kapátka se mi líbí, jen obsah vážně ne. Možná časem zkusím Noblesse od Dermacolu, abych to porovnala. 
trend it up N°1 mascara dělá přirozené nepříliš výrazné řasy, ale já si na řasy tolika nepotrpím jako na linky. Poslední měsíce díky zánětům očí jsem řasenku nenosila vůbec a popravdě si toho nikdy nikdo nevšimnul ani když jsem byla namalovaná. Stejně s řasenkou pořádně neumím. Každopádně si musím alespoň jednu domů pořídit, občas se šikne.
moje Rozjasňující pudr jsem dostala v rámci spolupráce, dle kosmetické beauty scény je pdoobný rozjasňovači od the balm lou-manizeru a docela s tím asi na pohled souhlasím, ačkoliv mě láká něco od the balm aj tak zkusit, ty jejich retro obaly jsou kouzelný. Zpět k tématu. Nemůžu tomuhle rozjasňovači nic vytknout, vše bylo tak jak být mělo a ta cena ? No není o čem.
trend it up skin supreme kompaktní pudr třetí balení moje, příjemný jemně namletý zabarvený pudr. Krásně zmatňoval, bohužel nijak extra nevydržel, ale měl zrcátko, což se sakra hodí, nebála bych se pořídit znovu, ale teď chci kupovat spíš transparentní pudry.
essence lip oil odstín už si nepamatuju a lahvičku už doma nemám. Koupila jsem ho v 50% slevě kdysi dávno. Dělal nádherný šťavnatý rty, ale bylo by třeba nosit ho sebou a neustále znovu nanášet, efekt vydržel tak prvních pět, deset minut, pak už nic. Teď už se myslím ani nedá sehnat.
avon color trend kajalová tužka na oči v černé barvě, nádherná sytě černá vosková záležitost, bohužel nevím jak bych jí více dopotřebovala, protože s tím už se normální linka udělat nedá. Tužky jsou moje oblíbené Avon věc, zrovna mám doma jinou a taky je naprosto super. Akorát se občas lehce drolí a moc dlouho nevydrží, jak jsou měkoučké.
Garnier Pure charcoal black tissue mask Moje druhé balení této masky, krásně hydratuje a drží na obličeji, je napuštěná tak akorát a je černá, takže pak vypadáte trochu jako bubák. Garnier a tyhle masky jsou jedno velký ANO. Ještě chci někdy vyzkusit ty pod oči.
Výsledek obrázku pro lucky moments balea
Balea Lucky moments jsem dostala k Vánocům. Bohužel byla málo napuštěná a moje vysušená pleť tak ihned nasála obsah a maska dále nedržela na obličeji. Jako pozitivum vnímám, že mi nehořel obličej jako posledně u Balea Aqua masky. Krásně vanilkově voněla, asi si z téhle řady, pokud jí ještě stihnu, ráda něco koupím, třeba sprcháč nebo tak. Přikládám obrázek ze stránek dm. cz protože obal jsem vyhodila a už nenašla zpětně. 

A co jste spotřebovali v poslední době vy ? 
S láskou

Žádné komentáře:

Okomentovat