středa 17. října 2018

Girl online | Zoe Sugg | knihodojmy

Díky výpadkům internetového připojení jsem se po dočtení povinné četby dostala opět k téhle krásce, tudíž za tento víkend dvě mouchy jednou ranou. Jen teď nevím, co číst dřív zasejc. Dneska si beru "na paškál" něco, co četly už snad všechny holky napříč blogosférou a nejen tou.

Děj: Nacházíme se v anglickém Brightonu, kde v jednom domě žije Penny svůj anonymní blog, kam se svěřuje se svými strachy, myšlenkami a pocity.. Penny často po autonehodě trpí návaly paniky a přijde si jako nemotorná ošklivka. No a co je boží - má svého souseda a zároveň gay kamaráda Elliota, který o blogu taky ví. Naše hlavní hrdinka se díky svatebnímu salonu svých rodičů dostává na jednu svatbu do New Yorku, kde potká svou iniciační zápletku a poprvé v životě se zamiluje, jenže to ještě netuší, co bude následovat, jaká má její nový "milý" tajemství a co vše lidé dovedou udělat ze závisti. První román britské blogerky a YouTuberky Zoelly.

Dojmy: Tahle knížka byla snad vůbec první blogerská co spustila takový ten velký boom. Musím uznat, že na to, že to psala blogerka, tak to není vůbec zlé. Do děje se snadno dostanete, má to spád, dobře se to čte, děj je hroznej kýč. Nicméně jelikož si plánuju přečíst i druhý díl, tak to nemohlo být zas úplně marné. Celou dobu máte takové nutkání naší Podzimní princezně fandit a ty romantický scény ? Dobře, roztékám se jako poleva na doru... na sluníčku. (ale pšt) 3 hvězdičky z 6 celkových.

Četli jste Girl online ? 
Co si myslíte o blogerských knížkách  ?

Čaj, knížku a nohy v teple...

4 komentáře:

  1. Je dobře, že máš pořád chuť číst a že ses dostala opět ke knížce co jsi chtěla číst. Asi to určitě není čtení pro nás kluky,, ale rozhodně rád jsem si přečetl tvé dojmy a jsem rád že jsou vesměs pozitivní, aspoň to tak dýchá z tvých slov tu. Jen tak dál s chutí do čtení druhého dílu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. No, věkově je to tak pro 13letý holky odhadem, ale já strašně miluju Anglii, no a hlavní hrdinka žije v Brightonu ? :))) Chápeme se, že :D

      Vymazat
    2. Tvá milovaná Anglie, chápeme se :D však ale to vůbec nevadí že to je primárně pro o chlup mladší věkovou kategorii, důležité je že to člověka baví :)

      Vymazat