středa 10. ledna 2018

Dospělost je mýtus | Sarah Andersenová | knihodojmy

Ahoj všichni, mimochodem pokud odteď budoučlánky vycházet ve středu, protože je v půlce týdne a je sakra uklidňující, že je ta půlka týdne za námi a taky v sobotu, protože je to o víkendu a po pátku jste hezky vyspalí, pokud ovšem nebyla nějaká promile v krvi. Dost možná to občas nebudou oba dva dny, ale budu se vážně snažit minimálně o ten jeden a je jen v rukou mých profesorů, který den to zatraceně bude, že jo ?
Takový ten víkendový nemocňácký ksichtík, kdy prostě jen nahodíte rtěnku, protože červená je částečně i na knize. Tentokrát moje jediná úprava filtr, každý ho někdy potřebujeme. Bu bu bu....
AnotaceTenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o tom, že celý den zůstanou doma a budou se válet v pyžamu. A pro všechny, kdo přemýšlejí, kdy přesně vlastně ta dospělost začíná. Jinými slovy pro nás, kteří prožíváme hrůzy a trapnosti dnešního mladého života.
Připadáš si výjimečný? Máš ostré lokty a neohroženě buduješ svou kariéru? Je pro tebe dospělost vzrušující výzvou, na niž se cítíš plně připravený?
Uff. Tak to si dej odchod.
Tahle knížka je určená pro nás ostatní, Pro nás, kteří promrháváme celé víkendy brouzdáním po internetu, kteří prožíváme nesnesitelnou agónii, když se s někým držíme za ruku, kteří celý den sníme o tom, jak konečně přijdeme domů a převlékneme se do pyžama, a hlavně si neustále lámeme hlavu nad tím, kdy přesně že má vlastně dospělost přijít. Tyto komiksy vtipně ilustrují plejádu 
každodenních trapných a hrůzostrašných situací, které v moderní době prožívá většina mladých lidí.

Co si myslí Sabča ? : Tenký komiks, ve kterém se každý najde a zároveň mám teď hroznou chuť jít ho zapít Pepsinou a chipsama, pak nemám být taková, no zkrátka dobře vyvinutá v těch partiích, kde o to zrovna moc nestojím. Nicméně asi příště místo životopisu donesu tohle nebo já sakra nevím, jak je možný, že je to až tak přesný, trefný, tak já, teda až na vizuál, že jo. Poslední dobou mě celkem bere si spíš kupovat knížky, u kterých si myslím, že je otevřu víckrát a tohle je taky jedna z nich a děkuju za ní svému kamarádovi Tomášovi. Ještě, že je zrovna dneska víkend, takže celý den v pyžamku, jo jo (nebe, spokojenost....). Lehce Vám to i naznačuje, že v tom nejste jen Vy, ale sakra velkej kousek společnosti. Zároveň je to i dobrý tip na dárek, dokonce i pro člověka co nečtě a taky seženete jeden komiks za 200 Kč (má to i druhý díl - Ubulená hromádka štěstí, taky si ho plánuji pořídit).

🌟🌟🌟🌟🌟
S láskou, Sabča
Ukázka z knihy


Žádné komentáře:

Okomentovat