sobota 27. ledna 2018

Spotřebováno 7 | Dove, Ryor, Garnier,...

Astrid 3v1 micelární voda
400 ml za 100 kč

Moje milovaná micelárka od astridu, protože kdo nemiluje astrid ? Poměr cena:kvalita naprosto bezkonkurenční. Nějaká balea se může jít klouzat. Příjemná parfemace, krásně odličuje i čistí pleť. Jednoduše láska.
Ryor čistící pěna s mořskými řasami na problematickou pleť aknestop
150 ml
Dárek k vánocům….uhm, ne můj ksicht nespasí ani tenhle produkt, Nějak mě na tom nic nezaujalo, ani to pořádně nečistilo…. nenenenenenenenenenene !Asi jsem prostě tým #pleťovévody/tonika/micelárky.
Cien eye makeup remover
150 ml
Naprosto na nic, ale tak co jsem taky od lidlu čekala  ? Smrdí to, dře to, neodličuje to, dávkovač cmrndá…
Garnier pleťová voda botanical s výtažky z hroznů pro normální až smíšenou pleť
200 ml za 90 kč
Po clean & clearu a garnier pure mě zaujala řada botanical, už jen díky tomu, že složení obsahuje 96% složek přírodního původu, takže rozhodně chci zkusit i další varianty. Tohle bylo fajn, čistilo to pěkně, akorát to hodně rychle mizelo, jenže to mě všechny tyhle vodičky.
Gillette satin care s dotekem olay a vanilkovou parfemací
200 ml cca 130 kč
Chtěla jsem zjistit co na tom všichni vidí a já to chápu, naprosto chápu. vydrží déle než jiné gely na holení, je daleko krémovější, hutnější. Vždycky jsem si připadala jak v létě…..voní to jako vanilková zmrzlina, točená…..
Dermacol aroma ritual irská káva sprchový gel
250 ml za 40 kč
Ty balení už asi nepřekousnu, už prostě asi ne. Zatéká do toho, blbě se to z toho ke konci dostává a u tohohle mi dokonce upadlo otvírání, jakože celé a nechtělo držet. Nevidím nadále důvod za něco takového platit a kupovat si je už nebudu.
Oriflame posses parfemovaná voda
50 ml kolem 550 kč
Krásný flakónek, skvělé provedení……. Rozhodně si jí někdy pořídím znovu, nezklamala, nikdy nezklamala a celkem i vydržela. Teď jsem koukala na ofiko stránkách značky stojí  litra, no jo prodává se tak zdražujou parchanti. Krásná, nadčasová, orientální vůně.
Yves rocher sprchový gel květy tiáré & ylang ylang
200 ml za cca 70 kč
Taky vám přijde tak na nic otvírání sprcháčů od YR ? Navíc mi přijdou konzistencí trochu jako želé, takže celkem rychle ubývají. Tahle parfemace navíc nebyla vůbec šťastná volba, ale tak dám YR ještě šanci.
2x Dove deeply nourishing sprchový krém
Dove pro age vyživující sprchový krém
Dove go fresh hruška a aloe vera sprchový krém
2x Dove purely pampering bambucké máslo a vanilka
250 ml za 50 KČ
a sprcháče od Dove ? To je prostě láska, láska, láska !!! Krásně vyživují, mají spoustu parfemací, skvěle pění.


Avon care pečující krém s kakaovým máslem a vitaminem e
400 ml
Vzhledem k tomu, že mám celkem vztah k čokoládě není divný, že i k různým kakaovým kosmetickým produktům, ne ? Tenhle krém objednává z avonu pravidelně mamka a hodně se s ním maže ségra. Konzistencí je sice lehký, ale mě přijde fajn, hezky hydratuje, voní, nemusíte ho nutit, aby vylézal z nějaké tuby, protože je v tomhle “kelímku”
Mixa zklidňující tělové mléko atopiance pro velmi suchou citlivou pokožku
400 ml za 140 kč
S tímhle jsem neměla sebemenší problém a hlavně mi to vydrželo dva měsíce. Dva měsíce !!! To je naprosto geniální a má to pumpičku…. a můžete s tím namazat kde co a neosypete se. Dá se sehnat i v jiných provedeních, velmi příjemný produkt.
Balea tělový olej černý rybíz a santalové dřevo
150 ml za X Kč
No jo, je to balea, ale prostě je to pro mě jen další meh… Ty dřívější byly daleko lepší, tohle balení má blbé dávkování a snad změnili i složení ??? Olejíčky si musím ještě více prolézt u jiných značek.
trend it up skin supreme kompaktní pudr 035
9 g
Můj oblíbený drogerkový pudr, dělá krásný hladký finish, nedá se to s ním moc přehnat, lehce dostupný, cenově přijatelný a dá se sehnat i v akci za pajdu.
rival de loop young fashion look volumen mascara
10 ml
Tahle řasenka vůbec nic nedělala kromě toho, že začernila řasy a rychle vyschla. Kdybych jí nekoupila v 50% slevě tak by mi těch peněz bylo i líto. Už budu věrná maybeline a nebudu vyhazovat prachy, který nemám do éteru.
essence the gel nail polish 16 femme fatal
essence the gel nail polish 14 do you speak love ?
Moje oblíbená značka a řada laků. Krásně drží, rychle zasychají, komfortní štěteček, celkem slušná barevná škála za dobrou cenu. Popravdě nejvíce lakuju červenou a to ve všech odstínech a je to dost vidět….

A to by bylo pro dnešek vše... Další část si dáme příště...
S láskou, Sabbi


Žádné komentáře:

Okomentovat

Rossmann haul