středa 15. března 2017

Vášnivý sprosťák | Christina Laurenová | knižní recenze

Ahoj, víte co je fakt ironie života ? Když ten po tom, co si vylijete srdíčko, jak nečtete dočtete jednu knížku. No, samotnou mě to překvapilo, ale tak konečně zase něco dočteného. Dneska byl taky celkem relax rozvrh, takže se není čemu divit, ke konci vyučování už jsem v duchu fňukala, že u sebe nemám další knihu. Včera jsem se dokonce dozvěděla, že jsem vyhrála knížku na YouTube kanálu Martinusu, ale to se časem dozvíte.
Zdroj
Anotace: Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
Na rozdíl od svých nejlepších kamarádek, Mii a Loly, je Harlow Vega známá tím, že si vždycky ráda užije. Provdat se opilá v městě hříchu za až komicky svůdného, drsného kanadského rybáře Finna Robertse, který (žádné překvápko) dokonale vládne svýma svalnatýma rukama, rty i tělem – to je přesně její styl.
Ale byla to jen jednorázovka: sprostá, drsná a nekomplikovaná… dokud se Finn pracovně neobjevil v San Diegu, kde Harlow žije. Není připravená na vážný vztah, ale když jsou spolu, uvědomí si, že na něm přece jen cosi je. Možná to není láska (kruci, ani ho nemá ráda), ale jejich vzrušující hrátky jim poskytují dokonalé rozptýlení od děsivých životních změn, kterým oba čelí. Dohodli se na sexu – divokém a vášnivém – ale teď se z jejich dohody začíná klubat něco opravdovějšího.

Můj názor: Ano dámy a pánové, přesně takhle se má psát erotický román. Bez jakýchkoliv vnitřních bohyň a podobných slátanin. Tohle autorské duo mě absolutně dostalo a Finn ? No, ten snad ještě víc. Asi se mi prostě líbí chlapi, kteří to neměli jednoduchý. Líbí se mi, jak je tahle knížka taková hrozně uvolněná a nenucená, humorná a sexy. To popichování mezi Finnem a Harlow je prostě rozkošný a neříkejte, že sakra ne. Je to přesně takový jaký to být má, akorát tomu týpkovi na obálce mohli sundat triko. Z těhle knížek mám zkreslený představy o mužích, jakože sakra nevím, co je špatně 😂😂😂 ( neberte mě v tomhle vážně). Jestli máte rádi erotický romány, tak tohle číst prostě chcete. Já chci teda rozhodně víc, víc Christiny Laurenový.

💦💦💦💦💦 (5z5)
S láskou,
Sabbi

1 komentář:

  1. Už jsem tuto knížku četla a vlastně i pokračování :) Pro mě je tento typ knížek čistý odpočinek, u kterého nemusím přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat