úterý 23. února 2016

Móda, krása a životní styl | A Cup of Style | knihodojmy

Ahoj všichni, dneska se mrkneme na tohohle vzhledem k počtu stran drobečka, který mi však učaroval svou grafikou, designem a celkově prostě je to něco úžasného. Je v tom kousek každé ze dvou sester Ehrenbergerových.

Anotace: Jsou dvě. Jsou krásné, úspěšné, populární a hlavně – mají styl. Chceš být také taková? Kniha oceňovaných blogerek plná barevných fotografií ti pomůže s módou, se zdravým životním stylem, cestováním a motivací. Poznej svůj vkus a najdi si vlastní cestu!

Můj názor: Na knížku co má tak málo stránek ani nevím co mám psát. Je tu spousta obrázků a text sem tam. Knížka je opravdu velmi kvalitně zpracovaná, ale mě tak nějak nic nedala. Kdybych jí četla před třemi lety tak budu dělat, jak jsem se toho hrozně moc dozvěděla. Jo, hezky se to čte, ale pro mě vážně nic novýho. Každopádně se mi moc líbili DIY a recepty. Neříkám, že zpracovat vlastní knihu je sranda, ale kdybych tu možnost měla já, tak by to dopadlo úplně jinak a myslím, že bych do toho dala ještě víc. Prostě 120 stránek ? V podstatě jsou to jen fotky a skoro to samé se dozvíte v jejich videích tudíž nevidím nějaký vyšší smysl kupovat si knihu, ale když se zase podívám na jejich blog a YouTube, tak si říkám, jak je koupí knihy můžete podpořit a to si teda určitě zaslouží. Každopádně názor na knihu si utvořte vy sami.



Nicméně děkuji za ni Albatros media.

S láskou, Sabbi

4 komentáře:

  1. Souhlasím, kniha je úplně o ničem a to jsem jí jen prolistovala v Neoluxoru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Bohužel je vidět, že jde o peníze a ne o kvalitu no... Jako v dnešním světě skoro u všeho.

      Vymazat
  2. Baby mám rada, rada by som ich podporila, ale zas keď som si povedala čo by som mohla mať za 12€, tak som sa na jej kúpu radšej vykašľala :D

    OdpovědětVymazat
  3. A Cup of Style nijak nesleduji, ani jsem neprojevila zájem je sledovat :D
    Knihu bych tudiž moc neocenila :)

    OdpovědětVymazat

Avon haul