čtvrtek 10. října 2024

Bipa pleťové krémové masky

 Ahoj, vítám vás dneska u recenze na tentokrát krémové masky, které mi Hanička přivezla z jejích cest. Jedná se o masky Bigood, značky Bipa předpokládám. 

První jsem vyzkoušela masku s mochnou husí a jílem určenou k čištění problematické pleti. Moc mě překvapilo jak je maska hydratační na to, že se jedná o čistící masku s jílem a na pleti byla skutečně moc příjemná, tolik hydratace mnohdy nedodají ani hydratační plátýnkové masky, už se těším na druhý pytlíček a použití. Maska má jemně bylinkovou vůni a je opravdu pečující. 

Druhá maska obsahuje rakytník řešetlákový a kyselinu hyaluronovou a je určená pro náročnou pleť. Opět se jedná o masku hydratační a pečující s jemnou krémovou konzistencí, tady mi moc nesedla ta bylinková vůně, byla trochu jinačí než u masky předchozí, ale nijak mě to neobtěžovalo. Též mohu říct, že se těším i na další použití. 

Obě masky jsou moc fajn a pokud na ně někdy narazíte mohu vám je s klidem doporučit na jakýkoliv typ pleti, nedělají žádnou neplechu a hydratačně jsou na tom z krémových masek, co jsem zkoušela asi nejlépe. 

Pořizujete si kosmetiku v zahraničí? Co vás z vašich cestovatelských nákupů kosmetiky mile překvapilo/oslovilo? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



Žádné komentáře:

Okomentovat

Bipa pleťové krémové masky