středa 9. října 2024

Oblíbenci za Září

 Ahoj, vítám vás opět po dlouhé době u oblíbenců. Za září se mi tu sešlo pár produktů a nejen produktů, zkrátka věcí co mě těšili během měsíce září. Začnu tradičně kosmetikou...

KOSMETIKA

Le Petit Marseillais Extra Gentle Shower Cream Organic Raspberry & Peony
Absolutně výborný sprchový gel, nečekala bych, že to řeknu od stejné značky olivový byl úplně příšerný. Tenhle jsem koupila v akci v Globusu a předem jsem si ho očichala, abych si zase nekoupila něco co mi nevoní. Na přičichnutí je hodně sladký až bonbónkový, ale při použití voní spíš jako sladší avivážová vůně, prostě čistě ale sladce. Zároveň tím, že je to jemný sprchový krém tak tolik nevysušuje jako jejich nekrémové varianty. Hodně jsem si ho oblíbila a už jsem v poslední třetině produktu a vůně mě neomrzela.  

Too Faced paletka z vánoční limitované edice
Tuhle paletku jsem dostala od Haničky a v poslední době jí nosím asi nejčastěji a to hlavně stíny Reindeer Games, Stocking a Calling Birds - prostě klasické hnědé matné líčení. Stíny jsou krásně pigmentované a hezky drží <3 

Essence The Slim Stick 101 Choc-o-holic a 8h matte comfort lipliner 01 Cinnamon Spice
Moje podzimní lip combo, přiložím i fotku, kde máme oboje na sobě. Konturka je vysunovací a hrozně příjemná a ta rtěnka je též bezva. Oba produkty jsou krásně krémové a zároveň docela dobře drží, navíc rtěnka stála snad 80 a konturka 70 - miluju! 
FILMY, SERIÁLY, KNIHY

Empyreum
Já jsem s touhle sérií hrozně dlouho váhala a poté, co jsem začala číst první díl - Čtvrté křídlo jsem se do téhle série úplně zbláznila a už jsem v půlce druhého dílu, ten má tedy přes dva tisíce stránek, takže mám co dělat. Ale fantasy série s draky to je úplně pro mě a je to mega čtivě napsané včetně silných hlavních postav. Trochu se bojím, že budeme dlouho čekat na další díl. 
Zdroj zde

Jmenuju se Earl
Dokoukali jsme celého Earla a opět zezačátku mi to nepřišlo tak geniální, ale ve finále bylo a mám hrozně moc oblíbených scének z celého seriálu a je mi vcelku líto, že už to máme dokoukané, svým způsobem je to vtipné, ale občas i poučné.

HUDBA


To by bylo pro dnešek všechno. Co jste si během září oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

1 komentář:

  1. Sabi, září bylo pro mne jednoznačně ve znamení Pink Floyd a Davida Gilmoura - před týdnem jsem byla na jeho koncertě. Úžasný zážitek.
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat

Oblíbenci za Září