neděle 6. října 2024

Carter Beauty - sypký pudr a paletka očních stínů

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na dekorativní kosmetiku značky Carter Beauty. Oba produkty se ke mně dostaly jako dárek od Haničky. Značka Carter Beauty se jmenuje podle své zakladatelky Marissy Carterové, která založila i značku s produkty na samo opalování. O samotné zakladatelce ani značce se mi toho nepodařilo příliš zjistit. 

Já vám tu dneska představím paletku a sypký pudr. Jak si můžete všimnout brand color je rozhodně levandulově fialová a stejně tak jsou fialové všechny obaly produktů. 
Začnu s pudrem neboli v originálním plném znění Setting Standards Baking Powderem. Pudr je transparentní a sypký i balení je poměrně skladné a nabízí 9g produktu. Tohle je moje teprve druhá zkušenost se sypkým pudrem a já se přiznám, že ho nepoužívám pouze na baking, ale prostě kde je třeba zapudrovat. Sklepu trochu produktu do víčka a štětcem nanesu na obličej. Pudr má opravdu jedinečnou výdrž a vzhledem k tomu, že je sypký tak vůbec neubývá - jsem příjemně překvapena.
U paletky bohužel už tak chválit nebudu. Dovolila jsem si udělat alespoň pár swatchů pro představu. Matné stíny jsou úplný průser, protože jsou hrozně křídové a vůbec se nechytají na víčko a to ani za použití štětce, nanášení prstem či nanášení na mokro a třpytivé na tom nejsou nijak extra lépe ačkoliv tam už je alespoň vidět, že jste si na to oko něco dali. Na oko paletka skýtá celé spektrum teplých odstínů, věčná škoda, že nejsou pořádně funkční. 

Dneska to tedy opět máme 50:50 a vítězí pudr, ten používám při každém líčení, o paletce toto asi nebudu moci říct. Nevím zda u nás značku úplně seženete tuším, že k Haničce se dostala prostřednictvím Cuteboxu. 

Zkoušeli jste už sypké pudry nebo dáváte přednost těm klasickým slisovaným? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


Žádné komentáře:

Okomentovat