čtvrtek 24. října 2024

Růžový květ šampuk Pivoňka & Levandule - Poprvé zkouším tuhý šampon

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na vlasovku. Po letech odříkání jsem se konečně odvážila zkusit tuhý šampon, i když jsem se neustále přesvědčovala, že tuhý šampon to určitě vůbec nebude pro mě. Tenhle jsem si pořídila u nás na Svatojánském jarmarku od značky Růžový květ, která pochází z Kameniček (to je přesněji za Hlinskem) a čerpají do svých produktů z bylinek a květin z vlastních zahrad či z CHKO Žďárské Vrchy. U stánku byla moc sympatická paní s holčičkou. 

Šampuk stál 229 Kč, já si vzala ten bez hliníkové krabičky, ale v nabídce mají i s ní, abyste měly produkt v čem skladovat. Vybrala jsem si variantu pro svědivou vlasovou pokožku s pivoňkou a levandulí (obsažené oleje: bambucké máslo, makadamový olej, jojobový olej, konopný olej - obsažené aktivní látky: tekuté hedvábí, kyselina mléčná, panthenol, přírodní vitamín E). 

Na to jaké jsem měla vůči tomuto typu produktu obecně předsudky jsem byla poměrně mile překvapena, šampuk opravdu hezky bohatě pění a vlasy skvěle vyčistí. Já jsem tedy zkoušela použít bez kondicionéru jak je uvedeno, ale vlasy bych nerozčesala a měla bych je jako dráty, takže pak už jsem používala s kondicionérem a výborné. Šampon vlasy krásně vyčistí a společně s kondicionérem - používám Yves Rocher pro jemné vlasy nezatíží a současně vypadají vlasy zdravě, hezky se lesknou a je fakt, že i vlasová pokožka je jaksi spokojenější než obyčejně. Už jsem se dívala jaké další mají v sortimentu a chtěl bych určitě vyzkoušet i lichořeřišnici s bramboříkem pro posílení růstu a hustoty vlasů. 

Pokud značku ještě neznáte určitě navštivte jejich stránky zde. V nabídce mimo šampuky mají i tuhá mýdla, květinové vody a hydroláty, vonné sáčky a další produkty. 

Sabča

Žádné komentáře:

Okomentovat