středa 23. října 2024

Mangová tělová péče - Jean&Len, Beauty Jar

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na moje momentálně načaté duo v rámci tělové péče a sprchování. Mango můžu v létě i v chladnějších měsících, prostě pořád. Ostatně, kdo by se občas rád nepřipomněl léto, že? 

Prvním produktem, který tu mám je sprchový gel značky Jean & Len, ta byla založena v roce 2013 Leonardem (z názvu značky Len) s cílem vytvořit atraktivní značku přírodní kosmetiky bez škodlivých látek dostupnou pro každého v rozmanitých vůních. Produkty Jean & Len jsou většinou veganské a obsahují přírodní ingredience, jako jsou různé oleje, extrakty z rostlin a vitamíny. V Německu značku seženete leckde, u nás rozhodně v řetězci drogerií Rossmann. Tenhle sprchoý gel kombinuje mango, avokádo, glycerin a panthenol. Kromě výborné ovocné vůně má taky šetrně mýt bez vysoušení s čímž mohu jen souhlasit, navíc s těmi překrásnými obaly se skvěle hodí ať už jejich sprcháče, tak tělová mléka i jako dárek. Mimo to mají hlavně v Německu vskutku široký sortiment. Pohybuje se cenově do stovky, ale zase na občasné rozmazlení nebo právě jako dárek - vlastně proč ne? 

Druhý produkt je též mangový, jedná se o tělový scrub značky Beauty Jar s názvem Mango Mantra. I tato značka je spíše přírodními ražení jak můžete vidět zmíněno i na obalu produktu, mimo krásnou mangovou vůni produkt obsahuje kokosový olej a vitamin E a mohu říct, že tohle je opět jeden z těch výborných hrubších peelingů a absolutně jsem si ho oblíbila. Jediná škoda je, že ho neprodávají ve větším balení, ale určitě se chystám i na další varianty jejich peelingů a celkově chci tuhle značku více otestovat.  

Co dělá teď ve sprše společnost vám? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


1 komentář:

  1. Sabi, děkuji za zajímavé tipy.Já mám ve sprše pěnu od Rituals, to je luxusní péče...
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat