čtvrtek 18. července 2024

Dostupná vlasová kosmetika k moři | Recenze na miniaturky Balea

 Ahoj, vítám vás u dnešní minirecenze. V rámci dovolené jsem si pořizovala i nějaké miniatury a jala jsem se vyzkoušet právě i nějakou tu Balea vlasovku výživnějšího rázu neb mořská voda umí pěkně vysušovat a já už mám tak občas konečky jako dráty.

Konkrétní volba padla na dva pytlíčky speciální SOS péče určené pro vlasy zatěžované sluníčkem s olejem z gardénie a keratinem. Bohužel produkt už na českých stránkách dm nemůžu dohledat, ale stál do 25 Kč rozhodně. Tohle je opravdu rehydratační bomba za ty peníze a pokud už máte vlasy z moře skutečně vysušené či i zacuchané tak vám vytrhne trn z paty. Jsem ráda, že jsem si vzala více balení a snad produkt nestáhly už z prodeje, ale pouze je třeba dočasně nedostupný. Mimo to i moc hezky voní a díky svému balení je skladná. 

Jako hlavní dvojici šamponu a kondicionéru jsem měla po 19,90 Kč intenzivní olejovou řadu s arganovým olejem a keratinem. Oba produkty jsou vysoce vyživující a v našich podmínkách už by na mě byly dost nejspíš příliš těžké, ale u moře si vedly dobře. Akorát kondicionéru bych bývala potřebovala více, nicméně to jsem nahnala právě těmi SOS kúrami. Za pár peněz hodně muziky jak se říká. Určitě pokud letíte někam k moři, tak by vám to na týden bez problému mělo vyjít. Nebo takhle mně to vyšlo a to mám vlasy do půlky zad a myla jsem si je obden až na jednu výjimku kdy se mi nezdály už úplně fresh. 

Pořizujete si na cesty miniatury nebo přelíváte do cestovních lahviček? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



6 komentářů:

  1. Sabi, jak kdy! Mám sadu lahviček a kelímků, ale na kratší cesty volím třeba i jen vzorky. Jinak miniatury pořizuji v Německu, tam stojí většinou 1 euro a je jedno, jaká značka kosmetiky to je. Tady nad cenami občas valím oči. Balea produkty jsou tedy vzácnou výjimkou...
    Přeji hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. To by som si kúpila hneď. Pozriem sa u nás avšak ak to už nemáte v Česku, tak tu to bude ťažko.

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám na cesty miniauty nebo vzorky, jen občas do lahvičky od nějaké miniatury odliji něco z velkého balení.
    Z té řady Oil repair jsem měla masku na vlasy a nebyla špatná.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Já tohle neřeším, protože jsem ještě nikdy nikde na cestách nebyla. 🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, neznám, ale budu muset po příjezdu prozkoumat, to vypadá jako přesně dělaná péče o mé vlasy. ♥♥ Díky za super tipy.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi,
    snažím se na cesty balit miniatury a vzorky, abych je doma zbytečně nehromadila. Některé věci si přelévám do menších laviček, např. roztok na čočky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat