neděle 19. listopadu 2023

Esfolio plátýnkové pleťové masky

Ahoj, vítám vás u další maskové recenze, na paškál si vezmu další značku k zakoupení v Rossmannu kus za 49,90 Kč spousta variant s různými výtažky a hravými obaly. Jedná se o značku Esfolio.

Honey Essence Mask Sheet
První, kterou jsem se rozhodla vyzkoušet je maska s medovou esencí, po medu i voní čili pokud nejste fanoušci sáhněte po jiné. Plátýnko je neskutečně hebké a jemné s tím už jsem se dlouho nesetkala, krásně se přizpůsobí a skvěle přilne. Maska je spíše krémová než vyloženě vodová a nádherně vyživila, hotový balzám na pleť. Výsledkem je napapaná a hebká pleť. Ještě jsem nezkoušela další, ale pokud budou alespoň stejně dobré bude Esfolio aspirovat na maskový objev letošního roku. 
Milk Esence Mask Sheet
Druhá je s mléčnou esencí, tady byla parfemace naopak taková neutrální. Plátýnko bylo obdobně příjemné i přizpůsobivé čili opět chválím. Dokonce i účinek mi přišel velmi podobný předešlé, ale předešla byla o chloupek lepší. Maska je také spíše krémová a pleť krásně zklidní a vyhladí. 
Collagen Essnece Mask Sheet
Poslední z první trojice je maska s kolagenem, co vůní připomíná nejvíc asi ubrousky na dětské zadečky. Nebyla vůbec špatná opět měla parádní plátýnko, hezky vyživil a co mě baví na všech třech nejvíc je, že vůbec nedělají takový ten lepivý film. 

Koupila bych si je znovu - ano. Už jsem si objednala další tři varianty, z těchto je za mě úplně top ta medová. Co vy? Znáte tuhle značku nebo už ten nával nových nestíháte? Já občas takový dojem obzvláště u masek mám, tak mi dejte vědět co vy.

Sabča




4 komentáře:

  1. Jé, tak ty jsou roztomilý! A líbí se mi tvé recenze, možná je taky vyzkouším! :-) Spíš určitě!

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já se maskuji jen občas, takže zkoušet všechny nové, co se objeví, rozhodně nestíhám. Ale i od pohledu musím říci, že Rossmann má v maskách v poslední době velký výběr a spoustu novinek

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznám se, že já jsem plátýnkovým maskám pořád nějak nepřišla na chuť, ani nevím proč oO Tyhle ale mají extrémně roztomiloučké obaly :D ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    masky vypadají skvěle a rozhodně je chci vyzkoušet. U nás jsem si jich ještě nevšimla, budu t muset více prozkoumat. Zrovna na masky se dívám často, ty se dobře testují:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat