neděle 21. listopadu 2021

Nákupy & Novinky | Oriflame, Krása.cz, Martinus, Lidl, About you

 Ahoj, vítám vás u dalšího nákupního článku, tentokrát bude pestrý. Snažila jsem se krotit a převážně jsme utrácela už za vánoční dárky. Po mnoha letech je touto dobou ještě nemám vyřešené, tak je to takový zvláštní pocit. 

Vzhledem k ochlazení a nedostatku sluníčka se mi zase brutálně zhoršila pleť, což mě vybičovalo k tomu se o ní starat i ráno a nejen večer. Tím pádem vše mizí rychleji a je třeba doplňovat zásoby. V Oriflame jsem proto doplnila zásoby. První jsem si vybrala sérum z řady Hydra Radiance, z níž aktuálně používám noční krém a jsem s ním moc spokojená. Navíc se ještě teď do 29.11. dá sehnat celá řada doslova za hubičku. Tuším snad za nějakých 300 nebo 350 Kč denní a noční krém + sérum. Kolegyně si vzala krémy a já sérum, takže jsme na tom ušetřili obě. Plátýnkové masky Love Nature jste u mě už viděly zcela určitě, mám je už minimálně potřetí. Jsou skvělý a když jsou v akci doporučuju objednat. Moje sponzorka Terka si furt chválí polštářky pod oči Insta-cool, tak už jsem si je taky objednala a uvidíme jestli na nic něco je. No a jako poslední Oriflame skincare kousek tu mám čistící vodu s limetkou a čajovníkem Love Nature- u té mě zatím hrozně rozčiluje lahvička z tvrdého plastu, jinak obsah vypadá slibně. V rámci výhodných setů je v katalogu i tělové máslo + peeling za 300 Kč.  Z téhle řady Swedish spa jsem si zamilovala olejíček a moje mamka masku na ruce, tak chci otestovat i zbytek produktů. Praktické věci zastupuje velká zubní pasta, ta se u nás nikdy neztratí, jak je nás doma pět, tak máme pastu tak +- na dva týdny. 

Dál jsem brala nějaké převážně Dermacol dárkové sady na Kráse, což je jeden z e-shopů spadajících pod Vivantis. Sobě jsem zakoupila dvě barvy na vlasy Palette Deluxe Oil Care Color 7.77 Zářivě měděná za 92 Kč jednu. Na několik doporučení chci vyzkoušet suchý šampon Batiste pro hnědé odstíny vlasů - nemělo by to dělat ty bílé fleky jako obyčejné verze. Doplnila jsem i dekorativku a to o dva super produkty Maybeline. Zkoušela jsem jak Fit me makeup, tak Liftergloss lesk na rty a jsou to moje svaté grály. Už se mi jaksi zdrcnul makeup od Rimmelu, co jsem měla jako takový ten pohodlný, daily makeup. Maybelline Fit me pro mě funguje podobně, sice není hydratační, ale i tak plní funkce jako jednoduchá aplikace, příjemný na pleti a stojí asi 150 Kč. Liftergloss jsem objevila začátkem roku pokud se nepletu a už jsem pod půlkou, od doby, co ho mám prakticky nepoužívám nic jiného na rty. Dělá krásný efekt, vyživuje rty a hezky voní. Opravíte ho kdykoliv a kdekoliv, takže ano potřebovala jsem další balení. Doma mám už Topaz a tohle je odstín Moon. No a jako poslední opět něco praktického - odličovací polštářky Gabriella Salvete v tomhle cute balení. 
Začátkem měsíce jsem zkoušela nový projekt od internetového knihkupectví Martinus - Knihovrátek. Jedná se o projekt, kdy vy jim odprodáte svoje přečtené knihy a oni Vám za to dají poukaz na jejich e-shop. Na zpracování mají až tři týdny, ale já posílala knihy v pondělí a tuším, že ve čtvrtek už mi emailem přišel poukaz na 529 Kč z 7 knih, co jsem jim poslala. Ano, je to málo, ale nemusíte se peklovat s posíláním každé zvlášť a čekáním zda a kdy to někdo koupí. Já si za svůj poukaz vybrala knihu Niny Špitálníkové - Svědectví o životě v KLDR, po které toužím už minimálně rok. No a doplnila jsem to sebe rozvojovou záležitostí - Deníkem vděčnosti. Poslední dobou mi přijde, že mi ta vděčnost v životě chybí. Ne, že bych si vyloženě nevážilo toho, co mám, ale dost závidím ostatním a nelíbí se mi to. Chci na sobě v tomto ohledu zapracovat. 
V druhé "oriflejmý" objednávce už toho pro mě zase tolik nebylo, vyloženě pro mě je gumové čistítko na štětce a balzám na rty z essentials řady. Takže ano zbytek toho, co vidíte jsou potencionální budoucí dárky. Často se stává, že někdo něco má a já o tom nevím úplně dopředu a navíc teď má u nás narozeniny a svátky nejvíc lidí. Jak se mi ztenčily zásoby už toho nemám tolik, že bych mohla prostě jít a udělat z toho balíček jako dřív. Mám tu tedy Milk & Honey sadu krému na ruce a sprchového krému a pak kokosovou sadu se sprchovým gelem, žínkou a krémem na ruce. 
Po delší době jsem si koupila i něco na sebe, celkově jsem zjistila, že dost potřebuju obnovit šatník. Vybrala jsem si za 230 Kč na Lidl-shopu pyžamo s pruhovaným tričkem a černými alá cullotes kalhotami. Vypadám v tom hrozně vtipně, ale je to neskutečně pohodlný. No a druhým nákupem je tričko s´Oliver z Abou You zlevněné ze 450 Kč na pouhých 230. Líbí se mi, jak pěkný odstín modré, tak že je takové nenásilné, decentní a bude se hodit téměř ke všemu. 

No a to by bylo pro dnešek vše. Čím jste si za poslední dobu udělaly radost vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča





6 komentářů:

  1. Pěkný článek, Sabi. Zaujal mě ten Knihovrátek. Už jsem to sice někde zaregistrovala, ale ještě jsem to nevyužila. Budu to ale muset napravit, protože tady mám plno knížek, které bych ještě ráda poslala dál a nehchce se mi to pořád dokola nabízet... Jinak jsi mi připomněla, že si musím koupit barvu na vlasy. :D Díky :D
    Měj se pěkně, Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, jo to máme úplně stejně a ještě pak s každou zvlášť lítat skrze odeslání. Většinou se prodej knížek vůbec nevyplatí, takže jsem ráda, že jsem to vyřešila takto snadno. Taky si musím koupit další barvy na vlasy, tentokrát se mi docela i povedlo obarvit si to víceméně rovnoměrně - jsem na sebe pyšná. V prosinci bych měla ke kadeřnici, ale to teď moc nevím jestli klapne.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    nákupové články mě hodně baví:-) Z Oriflame jsem taky objednávala (viz dnešní článek). Stejně jako ty jsem si vybrala plátýnkové masky a sadu Swedish Spa. Na eshopu krasa.cz jsem neobjednávala už několik let:-D Nové oblečení se mi moc líbí, myslím si, že jsi vybrala dobře. O Deníku vděčnosti jsem psala samostatnou recezi. Tu druhou knihu neznám, tak jsem zvědavá na tvé hodnocení.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, článek jsem viděla. Já už mám z masek jenom jednu a peeling už mám položený na vaně a používám. Na mě je příliš jemný, ale jinak na něm neshledávám další zápory. Příště se asi už vrátím ke své klasice Dermacolu. Deník už držím pátý den a zatím dobré, jen si teda nečtu ty jejich vypsaná moudra nahoře a dole, nemám ráda takovou tu přehnanou pozitivitu některých mott, co se často používají.

      Vymazat
  3. Sabi, prima nákupy. Líbí se mi to tričko a je za dobrou cenu. Vlastně i ten horní díl od pyžama bych brala jako tričko (mám ráda proužky).
    O Knihovrátku jsem neslyšela, to zní zajímavě. A pětistovka za 7 knih mi nepřijde až tak málo (lepší než místo v knihovně zabrané knížkami, které už nevezmeš do ruky ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za komentář. Též jsem spokojená, jak jsem nakoupila. Pyžamo už nosím, takže musím říct, že je to momentálně nejpohodlnější spací oděv, co vlastním. Volný, bavlněný, vzdušný prostě paráda! Já právě zcela zpravidla čtu knihy jen jednou, také už proto málokdy kupuju fungl nové, na to moje jedno přečtení stačí z knihovny či z bazaru.

      Vymazat