neděle 14. listopadu 2021

3 řasenky, které si rozhodně nekupujte | Maybelline, Dermacol, Avon

 Ahoj, vítám vás u dnešního řasenkového článku. Řasenky jsou můj boj, tak nějak od začátku, co se líčím, ale už jsem našla pár, které mi sedí. No chtěla jsem zkusit něco nového a také jsem něco i dostala, takže tu dnes mám recenzi. Bohužel ani na jednu z nich to nebude nic pozitivního.

Mám tu trojici těchto řasenek, dvě z nich jsem si koupila sama a Avon jsem vyhrála u Haničky v giveaway.
  • Dermacol Mega Lashes Volume & Care, DM, 189,90 Kč
  • Maybelline New York the Falsies Lash Lift Waterproof, DM, 219,90 Kč
  • Avon Mark Big & Multiplied, výhra v giveaway
Dermacol Mega Lashes Volume & Care
Tahle řasenka je mojí úplně nejnovější, kupovala jsem jí při poslední návštěvě dm za nějakých 190 Kč, přičemž ostatní Mega Lashes varianty byly totálně vyprodané. Bohužel k mé smůlu má neskutečně tvrdý kartáček a to až tak, že mi z toho slzí oči a bolí líčit si tím oči. Jinak efekt za mě naprosto v pořádku, dělá průměrné hezky vytočené a oddělené řasy, je trochu mokřejší, ale s tím vším by se dalo pracovat. Odlíčit jí lze též dobře. Hodnotím 5/5, kdyby měla jiný kartáček byla by fajn. 
Maybelline New York the Falsies Lash Lift 
Oproti ostatním tuto mám nejdéle, koupila jsem jí pro tvar kartáčku - trochu mi připomíná Rimmel Scandaleyes. No tak tím to začíná i končí. Řasenka opět efektově super, neslepuje, hezky vytočí řasy. Zde mezi největší zápory patří, že absolutně nejde odlíčit a to ani dvoufázovým odličovačem. Já hodně trpěla na záněty očí a vždy druhý den po použití této maskary mě bolí oči. Za mě už nikdy víc. Hodnotím 3/10.
Avon Mark Big & Multiplied 
Zde není problémem nic z výše uvedeného, tahle řasenka jde odlíčit jako po másle, ani mi nedráždí oči. Jenže nedělá vůbec žádný efekt kromě toho, že trochu načerní řasy, ale i to jí dělá občas problém. Tuhle řasenku asi podaruji dál zbytečně by mi tu vyschla - vůbec po ní nesahám. Spíš kombinuju dvě předchozí, začnu s Dermacol a pak když už to nemůžu vydržet čapnu Maybelline. Příště už si zase koupím nějakou ze svých stálic.

Jaké jsou Vaše oblíbené řasenky? (Za mě osobně Loreál Volumisime, Loreál Air Volume a následně Maybelline Big Shotka.) Dejte mi vědět do komentářů!

Sabča


4 komentáře:

  1. S tým odličovaním mávam problémy aj ja. V poslednej dobe mám pocit, že nejde odlíčiť ani jedna. Tiež moje oči dosť trpia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, teď budu testovat všemi opěvovaný Yves Rocher odličovač, tak doufám, že bude lepší

      Vymazat
  2. Já asi žádnou oblíbenou řasenku nemám. Vždycky kupuju tak nějak náhodně. Teď jsem měla tu od Maybeline (našla jsem ji myslím v DM boxu) a odlíčit mi taky moc nešla. Navíc mi nevyhovoval tvar kartáčku - na mne je zbytečně mohutný. A občas slepovala. Unešená jsem z rozhodně nebyla. Jen tedy horzně dlouho vydržela.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    já taky vždy podlehnu vábení nových řasenek a pak si říkám, že příště koupím zase něco osvědčeného. Z těch tvých znám jen Maybelline, která mi jde velmi dobře odličovač mým odličovačem Yves Rocher. Ale jinak mi taky nevyhovuje, vůbec mi nedělá pěkné řasy.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat