pátek 30. července 2021

Wishlist #1 |Hadry, povlečení a česká přírodní skincare

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, rozhodla jsem se si tak trochu veřejně sesumírovat nějaký svůj materiální wishlist. V září mám narozeniny, tak to pokud mi chcete něco dát můžete zároveň vzít i trochu jako inspiraci.

  • Rituals 
Rituals pro mě bezesporu patří mezi značky, které mě designově i svou nabídkou hodně zaujaly a chci je vyzkoušet. Vím, že mají butik v Pardubicích, ale úplně každý den nechodím a nekopím si támhle věc na tělo za tři kila a víc. Nejradši bych vyzkoušela buď sakurovou řadu a nebo ayuvervedu, která má tuším, co dělat s višněmi nebo třešněmi. 
  • Kožené zimní boty
Celou loňskou zimu jsem s botami bojovala, všechny co jsem měla to odnesly a navrch ještě jedny nové, což mě pěkně nakrklo. Proto bych tomu letos ráda předešla a koupila si nějaké lepší, které by zimu lépe dvě až tři zvládly. Omrknout chci určitě letošní kolekci Riekeru, ale ocením v tomto směru i nějaké ty tipy. 
  • Svetry
Svetr mám aktuálně jeden klasický pěkný a jeden pěkný cardigan, tím se pro mě tato kapitola uzavírá. Ráda bych nějaký jeden vyloženě vizuálně zajímavý a druhý pak, aby se mi hezky hodil pod kabát, takže něco šedého, černého nebo obdobně neutrálního. 
  • Šaty ke Škodovce
Můj přítel si tak nějak omylem neomylem pořídil Škodovku 120L z roku 1977 v červený barvě no a jelikož k ní nemám retro šaty v příslušné barvě, tak je pochopitelně potřebuju. Vlastně jich potřebuju trochu víc a trochu víc než jen jedny se mi líbí. Ráda bych právě červené k autu, pak mám vyhlídnuté s beruškama a ještě hnědý s puntíky (něco jako v Pretty Women). 
  • Krepové povlečení a froté prostěradlo
Už rok bydlím s přítelem a u nich mají jen plyšové a bavlněné povlečení a já jsem prostě zvyklá na krepové a froté prostěradlo a chybí mi to tu. Ráda bych si sem pořídila nějaký hezký a kvalitní nejspíš od značek typu Matějovský, Písecké lůžkoviny nebo Diaré Náchod. 
  • Dior J´Adore
Vzhledem k tomu, že už to bude rok, co pracuju, tak bych si ráda pořídila nějaký pořádný parfém. Totálně mi učaroval J´Adore, ale není to úplně nejlevnější záležitost. Vlastně opravdový parfém ne z Avonu nebo Oriflamu jsem měla jen kdysi na střední Muglier Alien a ten si taky určitě někdy plánuju pořídit. Parfém dokáže člověku prostě zvednout sebevědomí a říkejte si o tom, co chcete. 
  • trička
Trička jsou komodita, který prostě není nikdy dost, v mém případě to platí dvojnásob, potřebovala bych nějaká padnoucí pohodlná basic trička a hned v řadě za nima bych ocenila Marvel trička, protože je vždycky lidem tiše závidím. 
  • Džíny 
Džíny mám aktuálně jedny, jakože doslova jedny jediný modrý džíny. Chtěla bych se dostat na stav, kdy budu mít alespoň tři - černý, tmavě a světle modrý. 
  • Lobey
Zase se tak nějak dostáváme ke kosmetice, tentokrát k české přírodní kosmetice Lobey. Poslední dobou velký hit a mě konkrétně zajímá krém na celulitidu, pěna na obličej, intimní pěna a nějaký ten krém na obličej. 
  • Chelsea boty
Z tohoto bodu přítel nadšený nebude, podle něj jsou to prostě boty ke koním a hotovo. No mě prostě na ten podzim chybí = asi si nějaké pořídím. Nejspíš černé, aby se hodily ke všemu zase.
  • Klobouk
Vzhledem k tomu, jak málo nosím jakékoliv šperky a doplňky, tak bych ráda nějakou tu zimní/podzimní pokrývku hlavy v níž nebudu vypadat jako žalud. Navíc klobouk prostě dokáže jakýkoliv outfit pozdvehnout o level výš. 
  • Pásek
Pásek k šatům mám aktuálně jen světle růžový, proto bych ráda přidala ještě univerzální bílou a černou, abych měla pásek ke všem různým barvám a kombinacím. 

No a to je všechno. Co máme na svém pomyslném seznamu přání vy? Pochlubte se do komentářů :-) 

Sabča 


2 komentáře:

  1. Ahoj,
    to je skvělý článek! taky bych někdy něco podobného měla dát dohromady. Rituals miluji a taky plánuji nějaký nákup, až pojedu do Prahy, kde jsou kamenné obchody. Vím, že si určitě nekoupím řadu Sakura (ta s třešní), protože z té parfemace se mi dělá zle. Moc se mi líbí ty červené šaty na fotce, ty by ti určitě slušely. Já jsem si po letech koupila džíny na eshopu HM a jsem s nimi moc spokojená. Klobouky miluji, ale mám velikou hlavu, hůře se mi shání. Dior parfém jsem kdysi měla, to je opravdu příjemně ženská vůně. Moc se těším na to, co ulovíš ze svého seznamu:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já mám v plánu mrknout v září v Pardubicích až pojedu s babičkou zase na lov. Tak snad to půjde nějak očichat, abych věděla - zatím vůbec nevím o co go pořádně. Celkově v září asi pokud to půjde budu pořizovat snad většinu těchto věcí. Povlečení už si zamluvila mamka, že ho mně a přítelovi koupí k Vánocům, tak jsem zvědavá, co vybere.

      Vymazat