středa 21. července 2021

Nákupy & Novinky: DM, F&F, Vinted

 Ahoj, vítám vás po mé první letošní dovolené a po krátké odmlce opět u nového článku, kterým nemůže být nic jiného než nějaké ty nákupy. Můj cíl je z těchto nákupů vydržet až do zářijové výplaty, protože příští měsíc notná část toho, co mi zbude půjde na tetování, které chci už takřka čtyři roky a prozradím jen tolik, že má knižní tématiku. 

Nejvíc ze všeho jsem potřebovala doplnit věci na vlasy a to nejlépe velké balení, které déle vydrží. Vzala jsem ověřenou klasiku na barvené vlasy v podobě Elseve Color Vive spolu s rozčesávačem. Dále jsem sáhla po šamponu a kondicionéru od značky Tresemmé, od níž jsem ještě nic nezkoušela. Zaujalo mě konopí ve složení, které má obvykle uklidňující účinky na pokožku hlavy a pak pojmy jako hloubková hydratace. U vlasů jsem se ještě držela i v rámci Batiste suchého šamponu s Wonder Woman. Uznejte, že ten jsem prostě musela mít. 
Z dekorativky jsem doplnila řasenku na obočí od Alverde, ještě jsem jí neměla, ale je na ní slyšet dost chvály. U této přírodní značky mě zaujal i broskvový balzám na rty, ten jsem zase až tak nepotřebovala, ale je broskvičkovej! Potřebovala jsem i pudr do cca 150 Kč, takže volba padla na Fit Me, to je za mě řada, co prostě nezklame. 

Ze spodní řady ještě zmíním Rimmel bílý lak na nehty, můj doma už mi vyschl. Další nezbytnost ubrousky Balea- používám když přetáhnu linky nebo si potřebuju otřít makeup nebo korektor z rukou. Mám tu i dva zástupce z řad masek a to konkrétně jednu pod oči s růžovou vodou a kyselinou hyaluronovou od značky Balea a druhou exfoliační na nohy od Victoria beauty. S žádnou masku na nohy ještě zkušenost nemám, tak jsem zvědavá, co to udělá. 

Teď už se podíváme na horní řadu věcí. Holící gel ještě z letní limitované edice, jak jinak. Moje letos už dobře určitě páté balení. Konečně jsem se dokopala koupit si jeden z Nivea Fresh Blends sprchových gelů, na které koukám od doby, co vyšly. Vedle máme pěnu na obličej, teď nic jiného než pěnu na čištění nepoužívám, vyhovuje mi to tak nejvíc. No a jako poslední nové holítko Balea Fairytale, protože to minulé mám rok a už je takový jetý. Nechtěla jsem kupovat jiný, když na toto mám doma ještě hlavice a jsem s ním spokojená. 

Celkem jsem za nákup v DM dala 1502 Kč, což mi vzhledem k množství nepřijde tak hrozné. 
V práci jsem zase využila zaměstnanecké slevy, dokud ještě pracuju tam, kde pracuju a koupila si potřebné džíny. Tohle jsou už moje čtvrté Only Royal džíny. Popravdě mi moc dlouho nevydrží, obvykle mám jedny maximálně dvoje kalhoty, takže dostávají téměř každodenní záběr. No jsou pohodlný elastický a víc, že mi sednou. Abych nemusela platit balné přihodila jsem ještě vůni do auta v mé oblíbené parfermaci Black Cherry od Yankee Candle. Sehnala jsem teď v Kauflandu třešňovou vodu do odstřikovačů, tak mi to bude ladit, ale musím počkat až dodělám žvýkačkovou. Ano, takovejhle blázen já jsem. Tento nákup mě stál 414 Kč.
Ještě na dovolené jsem si musela pořídit nový vršek od plavek, protože můj starý se mi rozbil. Přesněji mi vylezla kostice, takže jsem pak měla jedno prso níž a druhé výš a celé se to rolovalo. Neměla jsem moc čas vybírat, takže jsem prostě čapla něco, co se bude hodit k tmavě modrému spodku ani si to nezkoušela a běžela k pokladně. Vybrala jsem tenhle hořčicový vršek za 349 Kč v Tescu. V rámci možností jsem vybrala dobře myslím. 
Poslední věcí je károvaný kabát Zara, který jsem koupila za pouhé tři stovky na Vinted. To mi přijde jako hodně dobrá koupě, už se těším až ho na podzim vynosím. Miluju kabáty a tahám je furt dokud to jde. No a přeci jen ten červený, co mám doma se nehodí ke všemu. 

A co jste si tento měsíc pořídili vy? Dejte mi vědět do komentářů! 

Sabča 










7 komentářů:

  1. Baleu mám veľmi rada a vždy s radosťou skúšam rôzne novinky :) Tie odličovacie obrúsky na tvár som používala aj ja a bola som s nimi spokojná :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také od nich mám pár oblíbených kousků, teď bych chtěla vyzkoušet ty jejich Q10 polštářky pod oči :-) Děkuju za komentář

      Vymazat
  2. Já v červenci spoustu drogerie (velký nákup na YR), šortky na doma a kalhoty ve slevě. Původně měly být na tahání na chalupu, ale možná jim dám šanci i ve městě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    to jsou parádní nákupy. Myslím, že za 1500 Kč jsi sehnala opravdu hodně věcí. Většinu toho dokonce i znám:-D Představ si, že moje kosmetické nákupy za červenec budou menší a levnější než tvoje, to je snad poprvé:-D Ten kabát je luxusní. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, to mám z tebe radost, vím že jsi letos už měla několikrát stopku. Děkuju, za tři kila je kabátek úplně hodobóžovej (to se u nás tak říká)

      Vymazat